АТАКА: Подпалиха тревата на стадиона на Партизан преди дербито с Цървена звезда (ВИДЕО)

Световен футбол

АТАКА: Подпалиха тревата на стадиона на Партизан преди дербито с Цървена звезда (ВИДЕО)

10971
преди 4 часа
АТАКА: Подпалиха тревата на стадиона на Партизан преди дербито с Цървена звезда (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хулигани нахлули на стадиона на Партизан в Белград и нанесли огромни щети върху терена, пишат медиите в Събрия. Погромът е станал часове преди голямото дерби с Цървена звезда, което е тази вечер от 20:00 часа.

препоръчано

Първо били счупени стъклени бутилки, а след това са запалили тревното покритие, използвайки киселина. Теренът на Партизан е един от най-модерните и бе изграден миналата година с помощта на УЕФА и Сръбската футболна федерация.
 
Въпреки вандалската проява, дербито Партизан - Цървена звезда ще се играе на стадиона на "гробарите", след като работата по възстановяването на терена започна веднага, пише "Гонг“.

Представители на клуба са подали цялата налична информация на органите на реда и предстои разследване.

В списъка на заподозряните е фракцията “Гробари“, която е в обтегнати отношения с ръководството и неотдавна обяви бойкот на мачовете на отбора. Част от групата обаче заяви, че ще присъства на двубоя с Цървена звезда.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК