Атанасов: Рая Назарян да не е ставала шеф на парламента. Депутати са притеснени, че КОНПИ ги подслушва

Акценти

Атанасов: Рая Назарян да не е ставала шеф на парламента. Депутати са притеснени, че КОНПИ ги подслушва

173011
на 09.08.2024
Атанасов: Рая Назарян да не е ставала шеф на парламента. Депутати са притеснени, че КОНПИ ги подслушва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 13 или 20 октомври ще са изборите. Новото правителство трябва да се закълне пред парламента, а парламентът излиза във ваканция - ако са на 20 изборите, ще се върнем. Това заяви пред бТВ Атанас Атанасов от ППДБ.

препоръчано

На Радев му се налага да избере по-малкото зло. Да си отиват тандемът Главчев-Калин Стоянов, миналите избори не бяха честни, имаме данни за увеличение на купения вот, смята той.

Имало е среща, на която са обсъждани дали може да се предложи алтернатива на възможностите за служебен премиер, защото всички сега са кадрувани от ГЕРБ-СДС. Мен не ме снимат, когато съм на тайни срещи, каза депутатът.

Рая Назарян да не е ставала председател на НС, ако не иска да е служебен премиер, каза той.

Президентът има роля и нека не бяга от задълженията си за избор на премиер, не може да се дистанцира от този процес, изтъкна той.

Вчера дойде при мен един депутат и се обърна към мен като експерт и поиска да провери дали подслушват телефона му. В КОНПИ има отдел, който използва СРС-та. Има тежко недоверие към КОНПИ в този му вид с този ръководител, каза Атанасов.

Заради жената, с която живее шефът на военното разузнаване направи този скандал, обясни той обвиненията към него, че се е опитвал да вербува хора от службата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК