Мечти: Атанас Атанасов предлага Христо Иванов за премиер, мандат за нов кабинет е цел №1 пред ДБ

Политика

Мечти: Атанас Атанасов предлага Христо Иванов за премиер, мандат за нов кабинет е цел №1 пред ДБ

29599
на 11.09.2021
Мечти: Атанас Атанасов предлага Христо Иванов за премиер, мандат за нов кабинет е цел №1 пред ДБ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Бяха необходими 3 години след падането на Тодор Живков да има позиции. Сега не очаквайте за три месеца промяна след управлението на неговата охрана. Парламентът е раздробен. ДБ не получи мандат. Когато това стане в следващото НС, ще покажем как се води диалог и как се прави правителство. Останахме с впечатление, че ИТН не искаха да има кабинет. БСП имаше желание, но не успя. Явно те не успяха, защото не умеят. Преди да покажеш слайдове с министри, трябва да сложиш на масата програма. Пламен Николов един единствен път се изказа за образованието в парламента. Какъв министър може да е". Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред БНТ. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Кирил Петков и Асен Василев показаха за кратко време като министри, че имат собствен почерк, който импонира с идеите на ДБ. Румен Радев си има собствени избори, ние се явяваме на други. ДБ има своя ясна физиономия и характер. Ние сме последователни хора", каза още Атанасов. На въпрос, кого ще предложи коалицията за премиер, ако получи мандат за съставяне на правителство, Атанасов посочи Христо Иванов, тъй като имал качества за високия пост. Иванов, който беше в студиото, коментира, че в коалицията имат много хора, които могат да бъдат министър-председател. На въпрос кой ще е кандидатът на ДБ за президент, Иванов отговори, че в момента са се фокусирали върху това, да получат мандат за съставяне на правителство. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на Радев: Паметта му е много къса - помня ярките политически фигури в неговите кабинети! Изобщо не ме интересува кой ще е външният министър (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов скочи на Радев: Паметта му е много къса - помня ярките политически фигури в неговите кабинети! Изобщо не ме интересува кой ще е външният министър (НА ЖИВО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК