Атанас Зафиров: ГЕРБ заявиха претенции към трите най-важни геополитически фигури в кабинета

Политика

Атанас Зафиров: ГЕРБ заявиха претенции към трите най-важни геополитически фигури в кабинета

20021
на 17.06.2024
Атанас Зафиров: ГЕРБ заявиха претенции към трите най-важни геополитически фигури в кабинета
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди започването на разговорите три формации обявиха, че няма да подкрепят кабинет с първия мандат. Това са "Продължаваме Промяната-Демократична България", БСП и "Възраждане". Изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров заяви, че Националният съвет на партията е решил категорично да не подкрепя кабинет с мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

препоръчано

„Бяха зададени предварителни желания, които не се вписват в нашата представа за експертен кабинет. ГЕРБ-СДС заявиха претенции към трите най-важни геополитически фигури в кабинета – външен министър, премиер и министър на отбраната. Това правителство няма да има експертен характер”, допълни той пред Нова нюз.

„Надявам се да се видим с Корнелия Нинова във вторник на първото заседание за сформирането на парламентарната група. Искам да кажа ясно, че нищо извънредно не се е случило в БСП. Тези приказки за някакви преврати, заговори и предателства са плод на други нездрави амбиции”, каза Зафиров.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК