Атанас Зафиров със силна дарителска кампания в София и страната (СНИМКИ)

Политика

Атанас Зафиров със силна дарителска кампания в София и страната (СНИМКИ)

8773
преди 4 часа
Атанас Зафиров със силна дарителска кампания в София и страната (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на Коалиция „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ и водач на листата в 25-ти МИР Атанас Зафиров стартира кампания за даряване на българска поезия в читалищни и училищни библиотеки.

препоръчано

„В дни на пълен разпад на държавността и морална криза в обществото, се обръщам към българските граждани да бъдем повече хора, да дарим късче духовност! Живеем в неспокойно и тревожно време, в което сме изправени пред тежка политическа, икономическа и социална криза. За да устоим пред днешните предизвикателства, е важно да намерим пътя един към друг и да си припомним ценностите, които са ни съхранили като народ. Затова стартирам тази инициатива. Искаме да достигнем до всяко едно кътче в страната, да дарим книги на съвременни автори, които да напомнят за силата и борбеността на българина“, заяви Атанас Зафиров.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК