Атентатът срещу Роберт Фицо е куршум в сърцето на свободомислието в Европа

Акценти

Атентатът срещу Роберт Фицо е куршум в сърцето на свободомислието в Европа

126246
на 18.05.2024
Атентатът срещу Роберт Фицо е куршум в сърцето на свободомислието в Европа

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атентатът срещу словашкия премиер Роберт Фицо е куршум в сърцето на свободомислието в Европа.

препоръчано

Фицо дойде на власт като привърженик на мира и противник на финансирането на войната. Той се противопостави категорично срещу даването на военни помощи за Украйна и приемането й в НАТО. Това веднага му създаде проблеми с евроатлантическия свят.

Роберт Фицо и Виктор Орбан са европейските политици, които защитават националните интереси на държавите си, като се противопоставят на диктата от Брюксел и Вашингтон. И веднага бяха обвинени като крайнодесни подбудители към насилие. Свободомислието в наше време не се прощава.

Същият е сръбският президент Александър Вучич. Ден след атентата срещу Фицо е бил задържан мъж, заплашвал лидерът на нашата съседка, "че е следващият".

Дежурните евроатлантически коментатори обвиняват за атентата срещу Фицо... Русия. И защо ли? Защото Фицо бил привърженик на Путин.

Това е, както казва народът, да търсиш под вола теле. Или по-точно казано - извратеното мислене на модерните ляво-десни. Путин е виновен, това е. Даже и за въртенето на Земята също.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК