Аферата "Мата Хари" рухна окончателно! Скандалният Илчовски набеди сексбомба, тя отсече: Не познавам Борисов, завеждам дела!

АВТОРСКИ НОВИНИ

Аферата "Мата Хари" рухна окончателно! Скандалният Илчовски набеди сексбомба, тя отсече: Не познавам Борисов, завеждам дела!

196284
на 07.05.2021
Аферата Мата Хари рухна окончателно! Скандалният Илчовски набеди сексбомба, тя отсече: Не познавам Борисов, завеждам дела!
Автор:   ПИК

Окончателно рухна аферата "Мата Хари" покрай псевдо разкритията на оскандаления и обвинен в побои и кражби на земя крупен зърнен бос Светослав Илчовски. Той бе доведен в парламентарна комисия от Мая Манолова, за да клевети ГЕРБ и Бойко Борисов, но така се оплете в "разкритията" си, че моментално бе опроверган от всички, чиито имена споменава. 

препоръчано

Първо го разобличи бизнесменът и собственик на "Градус" Иван Ангелов, който е един от най-уважаваните животновъди у нас от близо 30 години. "Идиот и наркоман! Луд човек!", отсече Ангелов и днес от компанията съобщиха, че завеждат срещу Илчовски серия от дела заради клеветите и лъжите му.

Днес пък пред Агри.БГ Илчовски решил сам да се саморазбличи, обявявайки, че "Мис Плеймейт" 2017 - Маги Бадер е жената, направила снимките в спалнята на Борисов. Самата тя реагира светкавично и също обяви, че завежда дела и твърденията му са лъжи. 

"Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда!", категорична е сексбомбата.

Твърденията на Илчовски предизвикаха смях в столичния елит и окончателно доказаха, че човекът, когото куп народ сочи за бияч и крадец на земи, е "кошаревски свидетел" и това е именно причината да прави "разкритията си" не пред прокуратурата и полицията, както е по закон, а в комисията на Манолова. Там те не могат да бъдат проверени, но пък предизвикват политическа пушилка и удрят авторитета на ГЕРБ, което е и целта на озлобената Мая Манолова. 

Ако Илчовски имаше информация, щеше да знае, че Мата Хари е съвсем различна "прекрасна госпожа", категорични са запознати с опипите за компромати срещу Борисов от миналото лято. Тогава бе осветлено името на Христина Бобокова, която до днес не е отрекла това, а междувременно лъсна горещата й връзка с основния враг на кабинета Васил Божков, с когото ходила по скъпи яхтени круизи. Божков пък сам призна, че е организират атаките и протестите срещ Борисов. 

Така твърденията на Илчовски за друга жена - "Мис Плеймейт" 2017 Баги Бадер, показаха без съмнения до колко са достоверни думите му. Освен това сложиха край аферата Мата Хари и стана ясно, че товае просто опорна дъвка на опозицията, когато да ползва в разнообразни опити за атаки срещу Борисов. 

Илчовски и Манолова добре знаят, че за да издържи всичко това в прокуратурата при едно разследване, са нужни доказателства. И твърденията на някой си от Кнежа, който бил чул, могат да се ползват единствено за политически цели.

Но пък за сметка на това правят услуга на Борисов и ГЕРБ - провалиха мита за Мата Хари и съчиненията с кюлчетата, провалят и всякакви бъдещи опити за компроматни афери. По една основна причина - истината се потвръждава с факти. Не с крясъци и съчинения като на Манолова и сие. 

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това