АФЕРА: Рапърът 100 Кила заби разпитвана по аферата "Суджукгейт" - мистериозната изгора на рапъра е...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

АФЕРА: Рапърът 100 Кила заби разпитвана по аферата "Суджукгейт" - мистериозната изгора на рапъра е...

55258
на 09.12.2019
АФЕРА: Рапърът 100 Кила заби разпитвана по аферата Суджукгейт - мистериозната изгора на рапъра е...
Автор:   ПИК

Секретарката на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука, Олга Пейчева, е мистериозната дама, пленила сърцето на рапъра Явор Янакиев, познат като 100 Кила. Варненецът упорито криеше изгората си повече от година, но на светско събитие преди няколко дни се появи за пръв път заедно с нея. 

препоръчано

Двамата се появиха облечени в еднакви пуловери на известна световна марка. Химията между влюбените се долавяше от погледите, които и хвърляха. Преди време в интервю Явор Янакиев призна, че е открил жената на живота си и е благодарен за подкрепата, която тя му дава. "Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива", споделя рапърът. 

Той е на път да стане добрички зет, тъй като семейството на изгората му е от там. Бащата на Олга, Ивелин Пейчев, доскоро бе зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ, пише ежедневник. 

Половинката на Килата наскоро бе разпитвана като свидетел заради работата си при ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов. ПИК припомяна, че той отговаря пред Темидо по делото "Суджукгейт" за това, че през 2012-2013 на четири пъти е изнудвал бизнесмена Антон Проданов за общо 4 тона суджук, 30 килограма филе "Елена" и 30 кила телешка пастърма. Колбасите уж или за преимера Бойко Борисов и за хора от ГЕРБ.

Пред магистратите Олга Пейчева разказа, че заработвала като технически секретар във формата на Мартинов за отдаване на имоти под наем. Движела маркетинга и вземала 400 лв заплата за пълен работен ден. Живко Суджука дори й издал пълномощно да го представлява пред Министерството на земеделието, но не стана ясно дали се е възползвала от него, пише ежедневник. 

Тя побърза да се застрахова и още в началото уточни, че отношенията й с него са само служебни. Задачите й били да посреща гости, да им прави кафе и да изготвя работен график. 

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 294
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това