АФЕРИТЕ НА РАДЕВ: Румен и Десислава газят с кортежа на НСО

АВТОРСКИ НОВИНИ

АФЕРИТЕ НА РАДЕВ: Румен и Десислава газят с кортежа на НСО

115382
на 10.06.2021
АФЕРИТЕ НА РАДЕВ: Румен и Десислава газят с кортежа на НСО
Автор:   ПИК

Румен Радев успя в края на своя президентски мандат да овладее цялата държава, държейки в ръцете си всички власти. Затова ПИК стартира поредицата "Аферите на президента", в която разкриваме и припомняме от кого е зависим Румен Радев, какво стои зад скандалите, в които забърква себе си и България, какъв е моралът му като човек, от когото днес зависят съдбините на българите.

препоръчано

 В първата част публикувахме разследването на ПИК за нерегламентираното назначаване на тогавашната любовница на Радев, а днес негова съпруга - Десислава, на два щата във Военно-въздушните сили, по времето, когато той е началник и дори е още женен.

Припомнихме и скандалната СРС афера с прихванат запис,на който докато следят друг обект, по телефона той се чува с мъж с гласа на Радев. Мъжът натиска да се прекрати проверка на КПКОНПИ срещу Десислава Радева.

Разкрихме и участието на Радев в апартаментгейт по времето, когато е във ВВС и успява на развърти схема с ведомствени държавни жилища, като после продава евтиния държавен апартамент на пазарни цени в своя полза. 

Запознахме ви с десетки документи от ВВС, които разкриват куп тъмни петна в биографията му на командир във Военно-въздушните сили, които показват, че издържаният, образован и отглеждан цял живот от държава Радев е много далеч от образцов военен и пилот, за какъвто опитва да се представи. 

Припомнихме как Радев се опита да потули катастрофа, при която покойната му вече баща бутна инвалид на пътя и не му помогна, а днес разкриваме как самият Румен и жена му Десислава газят с кортежите си от НСО, плащани от данъкоплатците:

 Скандално прикрити катастрофи и пътни инциденти със семейството на президента Румен Радев лъсват едни след друг. Пострадали има, но извинения няма. Няма и наказания, нито поета морална отговорност от държавния глава. 

Радев не се извини след като баща му Георги Радев бутна инвалид с мерцедеса си в Харманли. Дори не се поинтересувал как е мъжът в болницата и има ли нужда от някаква помощ и подкрепа. Случаят бе потулен и крит цели две седмици, преди медиите да научат и да го разкрият. 

Не се извини и съпругата му Десислава Радева, че мерцедесът й навлезе в насрещното в центъра на София, за да стигне тя по-удобно до магазин за рокли. Не се извини и че охранителката й от НСО се нахвърли позорно върху униформен полицай, който спазва закона и си върши работата, спирайки лимузината й. Случаят бе потулен и се разкри, благодарение на видео, снимано от случаен очевидец. 

Радев и жена му не се извиниха и за друга катастрофа от есента на 2018 г. Ескортът на президента се удря в жена с "Шкода". Пострадала е с охлузвания. Радев обаче не спира лимузината си, не слиза да помогне. Случаят се крие няколко дни, докато ПИК не го разкри.

Президентът Радев и жена му над закона ли са?

Ако имаше жертви, кой тогава щеше да понесе вината? Само НСО ли са виновни? Не носят ли и семейство Радеви - моралистите на България, отговорност? Защо позволяват на шофьорите си да карат като джигити и да навлизат в кръстовища на червено? Закъде толкова са се разбързали? Кога законът ще важи за всички? 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това