Аятолах Хаменей заплаши Израел след удара по иранското консулство в Дамаск

Близък изток

Аятолах Хаменей заплаши Израел след удара по иранското консулство в Дамаск

29020
на 02.04.2024
Аятолах Хаменей заплаши Израел след удара по иранското консулство в Дамаск
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей предупреди, че Израел ще бъде "наказан" за вчерашната си атака срещу Дамаск, при която загинаха 11 души, включително седем членове на Корпуса на гвардейците на иранската революция, сред които двама командири, и беше разрушена сградата, в която се помещаваха консулството и резиденцията на иранския посланик, предаде Франс прес.

препоръчано

"Злонамереният ционистки режим ще бъде наказан от нашите смели мъже; ще го накараме да съжалява за това и за други престъпления", посочи в изявление Хаменей, като поднесе съболезнованията си на семействата на жертвите.

Коментарите на аятолаха идват, след като иранският президент Ебрахим Раиси по-рано вече осъди ударите в Дамаск и заплаши, че те "няма да останат без отговор", посочва ДПА.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК