Бабаити пребиха безпричинно мъж в Пловдив

ГОРЕЩО

Бабаити пребиха безпричинно мъж в Пловдив

7648
на 26.01.2021
Бабаити пребиха безпричинно мъж в Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж е бил жестоко пребит в Пловдив от група младежи, докато се прибирал към дома си. Случката се разиграла на улица "Прохлада“ в квартал "Изгрев“ под тепетата, точно срещу специализираното училище за деца с увреден слух.  

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Потърпевшият твърди, че е нападнат безпричинно, след като младежите му поискали огънче. Заради страх от отмъщение пребитият мъж крие лицето си от камерата на Нова телевизия. Бруталното нападение е заснето от охранителните камери на близките къщи.

В неделя около 21 часа Димитър се прибирал сам към дома си, където живее от години. Както обикновено, за по-сигурно и същата вечер, минал покрай училището за деца с увреден слух. Изненадващо обаче този път бил пресрещнат от група младежи, които го спрели на улицата.

"На входа на училището имаше 4 деца. Искаха ми огънче, дадох им. После направих две-три крачки и пак ми искаха. Върнах се и им подарих запалката”, разказва пострадалият.

След това мъжът се обръща и тръгва по пътя си, но в същия миг е нападнат в гръб. "Взеха да ме бият. През това време им говорих, че не са хубави тези работи. Не знам поради какви причини изведнъж спряха. Поне 20-30 удара понесох. Два пъти паднах на земята. Изправих се. В един момент спряха и побягнаха”, споделя още Димитър.

Потърпевшият описва нападателите си – 7 младежи на видима възраст между 13 и 16 години. В групата имало и две момичета. Димитър твърди, че е жертва на непровокирана агресия. Никой от близките къщи не се е притекъл на помощ. По улицата не минавали и други хора.

Още същата вечер мъжът е подал жалба в полицейското управление в квартала. Извадил си е и медицинско свидетелство. Нараняванията са по лицето, гърдите и краката му.

Според полицията става дума за хулигански действия, извършени от обикаляща по улиците група младежи. От МВР съобщиха, че служителите от детска педагогическа стая издирват и установяват децата, участвали в нападението. Криминалистите проверяват по списък непълнолетните лица, които се водят на отчет при тях с цел проверка на тяхната съпричастност и установяване на извършителите на побоя. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК