Бабата на Цвети Стоянова разплака всички! През сълзи достолепната жена обяви: За мен, Илиaна Раева е...

Коментари

Бабата на Цвети Стоянова разплака всички! През сълзи достолепната жена обяви: За мен, Илиaна Раева е...

508151
на 23.06.2016
Бабата на Цвети Стоянова разплака всички! През сълзи достолепната жена обяви: За мен, Илиaна Раева е...
Автор:   Тервел Илиев

Бабата на Цветелина Стоянова просълзи феновете на художествената гимнастика и спорта в България с думи за Илиана Раева и за шампионката Цвети. Ето какво заявява достолепната дама. Както е известно в момента Цветелина се бори за живота си, а в публичното пространство се разразява огромен дебат относно атмосферата в националния ни тим и методиката на Илиана Раева, както спортно-технически, така и чисто в емоционален и морален план.

препоръчано

Баба Цветанка живее в блок 319 в “Надежда”, където се разигра драмата с Цветелина Стоянова, а ето какво споделя през сълзи баба Цеца.

“Истината е, че не може да се вини Илиана Раева или някой друг. Всички се грижеха изключително много за Цвети. Тя остана много мъничка без майка... беше едва 3-ти клас. Треньорките я взеха под опеката си и я гледаха като свое дете. Знаеха, че липсата на майчица е най-тежкото изпитание за едно крехко създание. Илиана Раева идваше тук, носеше й сокове и плодове. Интересуваше се постоянно от нея и се стараеше да й създава чувство на обич и топлина. Никога не са се карали, никога не е имало неразбирателства между треньорите и състава”, казва най-близката жена до Цвети.

Баба Цветанка допълва, че единственият повод да даде въпросното интервю е желанието й нападките към отбора и в частност към Илиана Раева да спрат. Като според нея Раева няма вина за изключително тежката ситуация с Цветелина Стоянова, нещо повече Илиана е ръководител за пример.

Сподели:
Бомба x
Пет признака, че мъжът ви кръшка Пет признака, че мъжът ви кръшка
ПИК TV x
ПИК TV: Подкупни митничари от Лесово с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО) ПИК TV: Подкупни митничари от "Лесово" с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това