Вход
София
Времето в София 27 o C

Баба Ванга през 1975 г.: Лелее, в Сирия какво ще стане!

Баба Ванга през 1975 г.: Лелее, в Сирия какво ще стане!

Камък върху камък няма да остане, ама няма да е скоро, казала тогава предсказателката
на 09.04.2018
743617
25
Баба Ванга през 1975 г.: Лелее, в Сирия какво ще стане!
Автор: ПИК
09.04.2018
25
743617

"Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия - ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това". Тези думи са изречени от великата българска пророчица Ванга. За тях се сещат все повече хора, които са чели книги за живота и делото й. Казала ги е през далечната 1975 г. пред проф. Никола Шипковенски, прочут наш учен и психиатър, който изследвал феномена Ванга, пише "Стандарт".

Това обаче не е единственото й пророчество за кризата в Сирия. На два пъти Ванга разказва свои видения за арабската държава и пред племенницата си Красимира Стоянова. "През 1984 г. Сирия ще води голяма война, защото нещата ще се усложнят много. Ливан ще има проблеми от всички посоки. Ливан е заобиколен от пламъци. Има много червени плодове и много вода. Но няма и няма да има петрол. Отношенията на Ливан със Сирия трябва винаги да бъдат много добри. В бъдеще ще станат още по-добри" - това вижда през през 1981 г. Ванга. През същата година предрича, че човечеството ще преживее много катаклизми. Че ще се промени и съзнанието на хората, че ще дойдат тежки времена, че хората ще се разделят на групи по вяра.

Ще дойде на света най-старото учение Питате ме: "Скоро ли ще стане това?" Не, не скоро. Още Сирия не е паднала", казва пророчицата. Според изследователката на Ванга, Жени Костадинова, "най-старото учение" означа "религията на разума". Но за да "поумнее" човечеството, ще трябва да преживее голям катаклизъм.

 Ванга е категорична, че след 2000 година от Земята ще изчезне една арабска страна, а после ще потъне един голям град, но няма да е скоро. Пред проф. Димитър Филипов през 1991 г. разкрива: "Сега Йерусалим няма да бъде разрушен! Над Йерусалим ще изгрее нова звезда. Рано е, още Сирия не е паднала". Всички тези откровения и предсказания на великата пророчица са цитирани в две книги на писателката Жени Костадинова - в луксозната "Ванга пророчицата", издадена 2011 г. за 100-годишнината от рождението на пророчицата, и в малката, само 12 на 12 см творба, "Ванга - пророчества и мъдрост".

"Исках да издам една малка творба, която да е удобна и да може човек да си я носи в джоба. Тя е първата, преведена на английски и руски. Наскоро рускиня ми каза, че това е Библията на Ванга. В нея са събрани над 500 пророчества, мъдрости, знания, съвети на леля Ванга, 16 години съм изследвала нейните живот и дело", твърди авторката.

Според пророчицата човечеството ще се спаси, когато всички се обърнат с молитва към Бога. Когато станат по-добри, когато си помагат взаимно и спрат да се надпреварват и да трупат. Мирът с бомби не се опазва - опазва се с разум и вяра. Ясновидката вярва и в добрите бъднини на страната ни.

"Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне... България ще бъде благоденстваща страна!

Деца, в България ще стане добре... Ще се живее добре!", вярва тя.

Търсете книгите „Ванга – всички рецепти“ и „Билковата тетрадка на Ванга“ от каталога на издателство „Милениум“.

Сподели:
Напиши коментар »
(25)
1
Ако беше още жива щяха да я подслушват,следят и провокират по всевъзможни начини!Щяха да й пращат кеурсанти от Милиционерското училище.Ако се разхождаше щяха да наблюдават движението й по GPS-а на телефона й.Щяха да се опитат да я съсипят с всевъзможни ченгеджийски методи.А истинските й почитатели биха я носили на ръце.Но само истинските.
2
Дреме ми на старата ми шапка,че ще ми слагаш минуси за горния коментар.
3
Много лигльовци, много нещо от как умря баба Вангелия. Едни твърдят, че са били нейни най близки приятели, други, че са и роднини ( без да са) , трети че тя ги е посочила за свои следовници ... Безспорни са няколко неща свързани с тази жена. Тя беше напълно неграмотна, незряща, като за второто няма вина. Тя не можеше да говори разбираемо, ползваше няколко думи ( също като нашия полиглот - доц. Борисов). Тя по всякой начин злоупотребяваше с мъката на хората. Хабер е нямала, какво е това нещо- Сирия.
4
Леле! Ми кво ще стане в ГЕРБ?!? Б Ванга вика, че щели да оправдаят Цоко.
5
Интересни ми са последните ви думи. Има ли причина да мислите така? Не питам с цел да ви поздразня, а наистина от любопитство. Иначе аз в такива неща не вярвам и не ме вълнуват и гледам да съм далеч от подобни хора.
6
Много некоректни и манипулативни послания се вплитат в публичните личности, както и в коментарите. Злоупотребата е храктерна за хората на върха. Ванга е само техен инструмент.
7
По всичко личи, че петричката врачка е била много начетена: знаела е и за Сирия, и за Ливан къде са.
8
Опази ни Господи от това пророчество за Сирия. Дай ни Господи Исусе Христе Благоденствие за България и за всички хора на Земята.
9
Хората , които не вярват на Ванга, могат да си спомнят за подводницата Курск, която потъна в Баренцево море. За нея баба Ванга беше казала "Курск ще бъде под вода... горките момчета... всички ще загинат" Тогава хората мислеха, че става въпрос за града Курск и не повярваха, защото нямало данни за подобно наводнение да е възможно. А за Сирия пак тълкуват думите на Ванга както си искат. Казала е, че "камък върху камък няма да остане". Не е за война, а за природна катастрофа. Земята ще пропадне, градове ще изчезнат под земята, няма да има инфраструктура никаква. Това е природно явление, по- лошо от земетресение, защото ще се разцепят земните пластове, Тия, които ламтят за нефта и природния газ на Сирия нямат нищо общо с потъването и.
10
Здравейте,аз съм авторът на коментар № 3. Да,има причина да мисля така.Бях на 29 г., а жена ми на 27 г.Не сме имали никакъв проблем,но посетихме баба Вангелия.Изчакахме си реда,държейки по бучка захар в лявата си ръка.Преди да влезем при нея един от нейните съгледвачи многократно ни питаше какво ни води при Ванга.Аз казах,че имам"тежко болен баща", а жена ми, че сестра и е "изчезнала".Още с влизането ни Ванга се обърна към мен и каза: "Баща ти си отива", а той живя 23 г. след като си "отиде". Сестрата на жена ми била "жива и здрава".Жена ми няма сестра и брат няма=Извинете,че закъснях с отговора.
11
ЕТО ТЕЗИ НЕЩА МЕ КАРАТ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е РЕКЛАМА НА авторката, което е изключително дразнещо: "Всички тези откровения и предсказания на великата пророчица са цитирани в две книги на писателката Жени Костадинова - в луксозната "Ванга пророчицата", издадена 2011 г. за 100-годишнината от рождението на пророчицата, и в малката, само 12 на 12 см творба, "Ванга - пророчества и мъдрост". И още 3 абзаца за книгата. Има ли вече автор, който да не твърди, че е бил близък с Ванга???? Подобни материали, откровени адверториали ме карат да не вярвам и дума на каквато и да било медия.
12
Всичките ми предсказания,направени и описани из различните сайтове за последните няколко години,се сбъднаха!И то във вида,в който ги описах!А предсказанията ,сбъднали се до този момент са около 300 на брой.Както вече заявих,не ми е никакъв проблем да изпиша всичката информация,получа чрез Информационните Портали ,дори за десетилетия напред,но не виждам смисъл да го правя.Хората са такива неверници,че въобще няма да повярват.За това,което предстои! От друга страна това не прави предсказанията ми по-малко интересни.
13
И аз повече от месец предупреждавам Варна за голямо земетресение, но никой не обръща внимание. Затова Христос е казал да не се предсказва- излизаш лошият, все едно ти си го предизвикал. "Мнозина са призвани, малцина са избрани". Който трябва да се спаси, ще го направи. Другите- не са мой проблем.
14
До коментари 12 и 13: Ама предсказвайте си бе! Направете предсказание, лансирайте го така, че да разберат повече хора, и когато се случи, ще си спечелите доверието.
15
до 14, омръзна ми да повтарям за Варна, който разбрал, разбрал. Септември, Варна, разрушения, брегът ще влезе в морето, хотели ще потъват, епицентър- Вранча.
16
старата вещица беше достатъчно хитра за да свърж две е две и да каж нещо подобно, ако изобщо го е казало. Проверете то в тази година е имало война на Сирия с Израел. И сирийците ядоха бой.
17
Оставете жената да почива в мир Не е навредила нисому даже напротив помагала е
18
отговор на коментар
а защо си мислиш,че преди не са я подслушвали и следели ?
19
Otgowor na n.16.stara westiza e maika ti;newez glypako.vanga triabwa da byde obiawena za swetiza.tiA e pomognala na powe4e hora otkolkoto ti si srestal izobsto.Nabii si go w ow4ata glawa
20
Baba Vanga e pomognala na mnogo hora ot cql svqt. A tezi koito q narichat veshtica sa kompleksari.
21
Пак ли тая откачената ?
22
Всякакви отворковци се изхождат по адрес на Ванга! Беше изключителна жена надарена с дарба и със сила! Дарбата си тя е доказвала повече от половин век!Какво и е коствало това,само тя си е знаела!
23
като,папагали,през ден,два.То в Сирия,вече се случи,квото,трябваше.
24
Мнго идиоти пишат тук к'во ви е крива бабата бе !
25
До коментар №3; Не знам от какво точно си е имала хабер, но е факт, че всички събития, които се случиха напоследък, са описани в книгите за Ванга, издадени много преди някой велик политолог въобще да предположи за тях. Интересното е, че покрай кризата в Сирия става все по-популярна и на запад, а някои алтернативни медии започнаха да я цитират редом с Нострадамус и Кейси.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 9633
архив

Полицай записва данните на арестуван: - Женен ли сте? - Да. - За кого? - За жена. - То е ясно, че е за жена. - Защо да е ясно? Сестра ми например е женена за мъж.

няма нови новини
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
сега
3114
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Шефът на "Барометър" Николай Николов с разкрития и данни за изборите - защо Йорданка Фандъкова помита Мая Манолова, а Слави Трифонов е в дъното на рейтингите (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Внимавайте, защото днес е опасно време - очакват ни напрежение и конфликти
x