Бабикяновците свършиха. Ред е на мароканците...

Животът днес

Бабикяновците свършиха. Ред е на мароканците...

88641
на 23.11.2020
Бабикяновците свършиха. Ред е на мароканците...

Отровното трио се прибра на топло. Защо да мръзне по тъмна доба, след като има малоумници, готови да избият тестостерона с поредна "мъжкарска" изцепка? Да се чуди човек докога ще гледаме този позорен пасквил - как шепа лумпени, навити срещу дребни пари да правят зулуми, ще са "героите" на вечерта? 

препоръчано

Как инак да си обясним поредната вандалска свинщина на нищо и никакви ултраси, мятащи пиратки, бомбички и псувайки полицаите. Много "мъжкарско"! Абе, направо геройство!

Жалкият "протест" бе увенчан с лумпенска атака срещу офиса на ГЕРБ "Оборище". Пред сградата на "Дондуков" бяха изсипани кофи за смет. Малко след това към вратите и прозорците полетяха павета. Чупенето на стъкла раздели 50-ната зъзнещи софиянци. Според някои от тях това било "провокация". А иначе масово бяха без маски. Ами чудно! Протестърите  за които явно не важат разпоредбите на здравните власти - без маски, а полицаите пазят като рохки яйца пияните погромаджии, сакън да не "пострадат".

Боязлива репортерка беше свалила кубчето на микрофона, очевидно за да не бъде разпозната медията и да не отнесе някое паве в главата този път. Защото само преди дни събралите се бабаити пред БНТ да бранят Румен Радев нападнаха екип на Нова телевизия. Подивелите метежници уцелиха репортерката Даниела Пехливанова с пълен кен от бира.

А равносметката показа колко струват - петдесетина души, петима арестувани, сред които трима непълнолетни. Четвъртият протестиращ се оказал мароканец, който е трябвало да бъде депортиран в родината си. Той и петият участник в погрома са пуснати под парична гаранция. Защо да не ги пуснат, като има кой да плати?!

Ами, браво Бабикян-Мамикян и компания! То бива немощ, ама стегнете редиците!

Щом опряхте до мароканците да ви правят "протеста", закъсали сте го яко. Но май е време да се признае жалката истина - метежът умря. Да го опее Дионисий Зарята и да дойдат мароканците. Поне ще се знае, че и за това не ви бива. Ни за градеж, ни за метеж. Нито за единство, нито за кураж. Само за лапане.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това