Вход
София
Времето в София 20 o C

Баждеков с много важно изказване за Левски...

Баждеков с много важно изказване за Левски...

на 05.08.2020
22271
0
Баждеков с много важно изказване за Левски...

Новият член на Управителния съвет на футболния Левски Константин Баждеков говори пред "Дарик".

Ето какво каза Баждеков:

"След като разговарях със Сираков и впоследствие ме утвърдиха от Надзорния съвет, започвам да се включвам във всички дейности и ресори, в които мога да съм полезен. Предполагам, че тези дни ще има и събиране на Управителния съвет, който вече да започне да функционира по-конкретно по различните ангажименти, които има всеки един от нас. Очаквам в близките дни да имаме първо заседание на УС.

Да не говоря предварително преди да сме направили по-детайлно разпределение на нещата. Мисля, че не е коректно. Трябва ми известно време да се запозная с нещата, въпреки че съм бил толкова години в Левски. Тези три години, в които не съм бил в клуба, са достатъчно дълъг период, за да ми трябва време да вникна в някаква степен в организацията.

Аз още не съм се запознал със ситуацията в клуба, само от това което имам най-общо като информация. За съжаление проблемите са много. Ще се опитам да се включа в решаването им, като се направи някакъв приоритет, защото в момента ситуацията е на оцеляване. Трябва да се направят приоритети кои са най-спешните неща, които трябва да се решат.

Вярвам, че Левски ще оцелее. Ако не вярвах, нямаше да се захващам с нещо, което е предварително обречено. Аз съм оптимист, защото съм бил в много различни периоди за тези 18 години, в които съм бил в Левски, когато е имало различни спонсори, финансиране. Имало е много трудни моменти, но винаги в годините мисля, че Левски е доказал, че може да се пребори с най-трудните ситуации. Надявам се с подкрепата на всички, които обичат Левски, ще се възстанови в известна степен организацията и кадровото обезпечаване на клуба, за да може той наистина да започне да работи като професионален футболен клуб. А доста хора доказаха с действията си, че милеят за Левски.

Всеки разумен бизнесмен и бизнес оценява каква е марката Левски и какъв е интересът към нея. Аз самият си го припомних преди дни. Само с публикуване на това, че ще влизам в ръководството на Левски имаше вълна от интерес. Виждате самите вие какво е Левски и колко хора се вълнуват кой ще е в Управителния съвет и какво се случва. Неща, които за другите клубове минават и заминават и не знам дали някой ги знае и го интересува. От тук нататък е важно да продължим този интерес и да го облечем в такива измерения, в които той да носи приходи на клуба. В този момент, в който той се нуждае от сериозна помощ.

Действително с Наско сме работили в различни периоди като всеки си е отговарял за това, за което може. С г-н Колев също съм работил в един период. И двамата ги познавам. Като се обединят усилията на всички хора които са в УС и в Надзорния съвет и с правилни решения ще започнат да се променят нещата, но няма да стане толкова бързо определено".

Сподели:
свързани новини
Баждеков за положението в Левски: Чак такава ситуация... Баждеков за положението в Левски: Чак такава ситуация...
Малко, след като официално стана част от УС на Левски -...
на 30.07.2020
Тити Папазов: В Левски всичко е прозрачно Тити Папазов: В Левски всичко е прозрачно
Константин Папазов не разкри коя е фирмата, дала пари на...
на 04.08.2020
"ДА" между Левски и Живко Атанасов "ДА" между Левски и Живко Атанасов
ПФК „Левски“ подписа договор за две години...
на 05.08.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 17381
архив

Разговор между майка и дъщеря:
– Стига вече си играла на тоя телефон! Утре ако изкараш двойка на теста, забрави, че ме познаваш.
(НА ДРУГИЯ ДЕН)
– Е? Как мина теста? (майката)
– Ти коя беше? (дъщерята)

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
2326
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Премиерът Борисов: В условията на пандемия светът повече от всякога се нуждае от ООН като морален лидер (ВИДЕО)
x
Има ли ползи от несериозната връзка
x