Байдън се обяви против удари по ядрените обекти на Иран

Америка

Байдън се обяви против удари по ядрените обекти на Иран

13923
преди 4 часа
Байдън се обяви против удари по ядрените обекти на Иран
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Американският президент Джо Байдън съобщи, че не подкрепя удари по ядрените обекти на Иран, като отговор на снощните ракетни атаки срещу Израел.

препоръчано

Държавният глава на САЩ също така уточни, че ще "обсъди с израелците какво ще направят", добавяйки, че всички съюзници от Г-7 са съгласни, че всеки отговор трябва да бъде пропорционален.

Президентът даде да се разбере и, че ще има още санкции, наложени на Иран, предаде Нова телевизия.

След онлайн срещата на Г-7 лидерите коментираха ситуацията в Близкия изток. Според тях решение на конфликтите "все още е възможно". То беше публикувано след края на виртуалната среща на лидерите на Г-7, която беше свикана от италианския премиер Джорджа Мелони в качеството ѝ на ротационен председател на групата.

"Изразявайки силна загриженост от ескалацията през последните часове, беше отново подчертано, че конфликт в целия регион не е в ничий интерес и че все още е възможно дипломатическо решение", се казва в изявлението, цитирано от БНР.

Лидерите също така препотвърдиха "твърдото си осъждане" на нападението на Иран срещу Израел.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК