Байдън нарече Си Цзинпин диктатор

Азия

Байдън нарече Си Цзинпин диктатор

13154
на 21.06.2023
Байдън нарече Си Цзинпин диктатор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джо Байдън нарече китайския лидер Си Цзинпин диктатор. Това стана по време на прием в Калифорния с участието на дарители на Демократическата партия и в присъствието на журналисти.

препоръчано

Изказването на Байдън става само ден след като държавният секретар Антъни Блинкън се срещна със Си Цзинпин по време на пътуване до Китай, което имаше за цел да намали напрежението между двете страни, припомня "Труд“.

Китайският президент каза по този повод, че е постигнат известен напредък, а американският държавен секретар посочи, че и двете страни са отворени за повече разговори.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК