Байерн прегази Щутгарт и отново дръпна в класирането

Световен футбол

Байерн прегази Щутгарт и отново дръпна в класирането

2782
на 07.11.2015
Байерн прегази Щутгарт и отново дръпна в класирането
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен продължи с изключителното си представяне в Бундеслигата, записвайки 11-ата си победа от началото на сезона. На своя „Алианц Арена” баварците победиха с 4:0 тима на Щутгарт, в среща от 12-ия кръг. 

Холандското крило на мюнхенския гранд Ариен Робен даде преднина на своя тим още в 11-ата минута. Само седем по-късно Дъглас Коста покачи на 2:0. До края на полувремето Байерн тотално съкруши своя съперник с нови две попадения. Първо Робърт Левандовски направи резултата класически с гол в 37-ата минута, а три по-късно Томас Мюлер оформи крайното 4:0.

С днешната победа тимът на Пеп Гуардиола събра актив от 34 точки, с което увеличи аванса си пред втория Борусия Дортмунд на 8 пункта. Утре „жълто-черните” приемат местния съперник Шалке 04 и при победа ще се доближат отново до лидера в класирането.

Ето и останалите резултати от 12-ия кръг в Бундеслигата:
Дуисбург – Фрайбург 1:1
Майнц 05 – Волфсбург 2:0
Хофенхайм – Айнтрахт (Франкфурт) 0:0
Борусия (Мьонхенгладбах) – Инголщат 0:0
Байер (Леверкузен) – Кьолн 1:2. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК