Балабанов на Слави. Който ще сменя проф. Мутафчийски, защото бил "коремен хирург". И не разбирал от вируси

Епицентър

Балабанов на Слави. Който ще сменя проф. Мутафчийски, защото бил "коремен хирург". И не разбирал от вируси

119582
на 18.04.2021
Балабанов на Слави. Който ще сменя проф. Мутафчийски, защото бил коремен хирург. И не разбирал от вируси
Автор:   Стефан Ташев

Имам една мечта. Да отразявам пресконференция на Станислав Балабанов. Ново лице, нов политик. Станал популярен с това, че "разплакал и вадел от кожата му" ген. Мутафчийски.

препоръчано

Онзи ден Балабанов коментира пред микрофона на Нова телевизия, че Мутафичйски ще бъде сменен, защото бил "коремен хирург" и не разбирал нищо от вируси. Реших да видя компетентността на този нов политик, който току виж станал шеф на медийната комисия. Като гледам вече предложените от ИТН-участник в "Биг брадър" и други.

Никъде не успях да намеря биография на новата звезда Балабанов. Намерих само това: "Още от малък мечтае да е в "Шоуто на Слави".

Доскоро Станислав Балабанов е момче за всичко в екипа на Слави Трифонов. Нещо като Ванката, но в креатива. Дълго време стои в сянката на популярните сценаристи на шоуто, работи зад кадър. Появите му на екрана се броят на пръстите на едната ръка. Готин пич от Пловдив.

Станислав Балабанов е умно момче с добро образование. Докато учи, помага на баща си в семейния бизнес. Семейството има заведение на Автогара "Юг" в града на тепетата. В Пловдив по-популярен е бащата на репортера - Светлозар Балабанов. Бащата, бивш футболист, работи в системата на "Агробизнесбанк", където се грижи за сигурността на боса Христо Александров.

Станислав обаче има по-големи амбиции и не иска да остане търговец като баща си.
След като завършва университет (къде и какво е учил не се казва) започва работа в "Шоуто на Слави”. В началото е стажант, после получава предложение за постоянен договор. Става част от отдела „Специални проекти”, който отговаря за осигуряването на световни звезди за участие в шоуто. Това е напълно достатъчно за депутатска кариера.

Ако съм пропуснал нещо от славната биография на бъдещия шеф на медийната комисия, моля да бъде извинен. Ще си посипя главата с пепел.

Стефан Ташев, Фейсбук

Сподели:
Бомба x
Една чаша зелени листни зеленчуци на ден пази от сърдечни заболявания Една чаша зелени листни зеленчуци на ден пази от сърдечни заболявания
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това