Балабанов се подигра с Лена: Проблемът на ППДБ са лидерите й. Имат юристи с невероятен потенциал да подпрат правото на парапета... (ВИДЕО)

Акценти

Балабанов се подигра с Лена: Проблемът на ППДБ са лидерите й. Имат юристи с невероятен потенциал да подпрат правото на парапета... (ВИДЕО)

341413
на 05.07.2024
Балабанов се подигра с Лена: Проблемът на ППДБ са лидерите й. Имат юристи с невероятен потенциал да подпрат правото на парапета... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нашата идея за третия мандат е на първо място да постигнем съгласие по политики, те да бъдат фиксирани с крайни срокове, за да може вие, като български граждани, ако се случи правителството и не се изпълняват, да излезете и да кажете  - не се изпълняват в конкретния срок политиките, кой носи политическата отговорност, каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от "Има такъв народ" (ИТН) Станислав Балабанов.

препоръчано

Той допълни, че партията ще извърви пътя си докрай по отношение на това което са казвали. Според Балабанов виновниците за говоренето за нови избори са Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Петков и Асен Василев.

„Ако има разум и седнат и разберат, че българските граждани са най-важното нещо в държавата – да видим дали може да седнем и да водим разговор, ако мандатът дойде при нас“, допълни Станислав Балабанов. 

Той каза, че за момента формацията не води преговори с никого, защото волята за третия мандат е изцяло в ръцете на президента. „Ако той е връчен на друга политическа формация, извън ИТН, и бъдем поканени, отново ще седнем на масата на разговори“, каза Балабанов.

Ние сме готови да водим разговори по политики, въпросите трябва да са насочени към останалите политически лидери - готови ли са да загърбят егото си в името на България, допълни той.

Писна ми да гледам политически лидери, които имат за цел да овладяват държавата, да разпределят регулаторите, да се събират на кафета по партийните офиси, да държат за заложници собствените си избиратели и да изпадаме в агония, от която няма нужда, каза още Станислав Балабанов.

Проблемът на ППДБ са политическите лидери. В партията има качествени експерти, но те са заглушени от такива невероятни юристи, с такъв невероятен потенциал да подпрат правото на парапета в името на държавата, че са заглушавани", каза с ирония депутатът на въпрос на ПИК TV дали ИТН ще поканят на преговори ППДБ, ако случайно получат третия мандат.

Балабанов все пак уточни, че получат ли от Радев третия мандат, ще изпратят покани до всички, включително и до ППДБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК