Балък! Подпийнал шофьор пробва да подкупи полицаи със 100 лева, закопчаха го

Инциденти

Балък! Подпийнал шофьор пробва да подкупи полицаи със 100 лева, закопчаха го

9967
на 04.09.2016
Балък! Подпийнал шофьор пробва да подкупи полицаи със 100 лева, закопчаха го
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофирал след употреба на алкохол столичанин се опита да подкупи полицаи в Брезник. В четвъртък около 23.10 ч. автопатрул спрял за проверка в центъра на града „Пежо“, управлявано от Петко Асенов, на 41 години. При изпробването му с дрегер уредът отчел 0,91 промила. Столичанинът първо предложил, а след това сложил в поисканите му документи за проверка банкнота от 100 лева.

препоръчано

Полицаите незабавно уведомили дежурната част на Районното управление. Пристигналият на място разследващ полицай започнал досъдебно производство по чл. 304, ал. 1 от Наказателния кодекс. На Петко е взета кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка. Процесуално-следствените действия продължават под надзора на Районна прокуратура - Брезник.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК