Банда малолетни роми тероризира и обира деца пред столично училище

Крими

Банда малолетни роми тероризира и обира деца пред столично училище

14418
на 27.02.2018
Банда малолетни роми тероризира и обира деца пред столично училище
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Деца ходят на училище със страх. Граждани сигнализират за тормоз в няколко столични училища в квартал „Люлин”. Нападани са не само деца, но и възрастни.

препоръчано

Родители на ученици от 137-о училище разказаха как децата им са принуждавани да си дават парите, "за да си нямат проблеми”. Нападателите били двама, от ромски произход, на видима възраст около 18 години.

Те разказаха и за други случи, при които деца са бити посред бял ден и са им взимали парите и телефоните. Били са заплашвани дори с нож. Някои от родителите са подали жалба, а други – не.

"Аз бях сам на улицата, двама големи и едно по-малко дете бяха. Обиколиха ме, а като прецениха, че няма никой, започнаха да говорят за пари“, разказа един от потърпевшите пред Нова телевизия. След срещата им момчето било със синьо око, а друга тяхна жертва вече се страхува да ходи по тъмно.

В същото време четирима малолетни били задържани за кратко, но след това били пуснати. Родителите настояват децата им да се движат спокойно и да се прекрати тази агресия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК