ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов ПОПАРИ политическите мераци на Радев: Клел се е да бъде обединител на нацията - всичко друго ще бъде престъпление
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Валерия Велева: Протестът няма визията за утре, а когато я няма, това е анархия. Да искаш сега да свалиш властта, значи да искаш да хвърлиш държавата в хаос (ВИДЕО)
САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева за метежите на Радев и ППДБ: Сценарият е да се дестабилизира цялата система и през следващата година да влезем в спиралата на нови избори и нестабилни парламенти (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО! Известен адвокат прати писмо до СГС - поиска любимият съдия на Киро да си направи отвод по делото за заплахите срещу Йоловски
Шефът на КНСБ РАЗБИ ОПОРКИТЕ на ППДБ за бюджетните заплати
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Любомира Илиева, София
препоръчано
Необходими продукти:
1 пакет фини кори
3 яйца
200 г сирене
2 стръка праз лук
олио
Начин на приготвяне:
Правим плънката, като разбиваме яйцата, добавяме сиренето (натрошаваме го). Предварително сме запържили лука в мазнина и го добавяме към яйцата и сиренето.
Разстиламе корите (2х2). Намазваме ги с олио, слагаме от плънката и завиваме. Редим в тава (по избор - вита или на парчета). Така - докато не свършат корите. Ако остане от плънката, заливаме отгоре с остатъка.
Печем в загрята фурна на 180-200 градуса около 20 минути.
Приятен апетит!
Сладкиш със сини сливи
408978
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


