Бареков: Борисов има 4 млрд. лв. Ако стана премиер, ще разследвам него, Станишев, Доган и Сидеров

ЧАС ПИК

Бареков: Борисов има 4 млрд. лв. Ако стана премиер, ще разследвам него, Станишев, Доган и Сидеров

24800
на 03.11.2013
Бареков: Борисов има 4 млрд. лв. Ако стана премиер, ще разследвам него, Станишев, Доган и Сидеров

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"По време на своето управление Бойко Борисов е натрупал 4 млрд. лв. лично богатство. Ако стана премиер, ще разоблича него, Сергей Станишев, Волен Сидеров и Ахмед Доган. Ще сезирам главният прокурор да предприеме разследване на богатствата им"

препоръчано

Това заяви преди минути новият политик Николай Бареков на извънредна пресконференция. Той даде срок на четирите парламентарно представени партии да се откажат от партийните си субсидии най-късно до края на годината. В противен случай Бареков се закани даде сигнал до главния прокурор още на 1 януари 2014 г. 

"БСП, ГЕРБ, "Атака" и ДПС са тунеядни партии. Аз рискувам своя живот и съм инвестирал всичките си пари в политическия проект "България без цензура", а те играят срещу мен с общо 100 млн. лв. Тези партии трябва да знаят, че ако аз дойда на власт, срещу тях и техните лидери ще започнат тежки данъчни операции", подчерта Бареков. Той разкритикува и президента Росен Плевнелиев, защото не е отговорил на въпроса за офшорните компании.

По-късно днес Бареков тръгва на поход срещу централите на ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака". След това ще отиде и пред президентството, за да призове Плевнелиев на личен дебат. 

"Поставих много въпроси на Плевнелиев във връзка с офшорните му компании, които са действащи. Той дължи обяснение на българските граждани", подчерта Бареков. Новият политик откри офис на "България без цензура" в центъра на София, а отец Димитър отслужи молебен за здраве и успех.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК