Вход
София
Времето в София 24 o C

БАРЕКОВ ГНЕВНО ЗА СДЕЛКАТА "ЧЕЗ": Връзките на Цветанов с "Еврохолд" са ясни като бял ден. С мръсни пари политик си купува енергиен монополист! А ако реши да изнудва с режим на тока? Капанът за Борисов щраква...

БАРЕКОВ ГНЕВНО ЗА СДЕЛКАТА "ЧЕЗ": Връзките на Цветанов с "Еврохолд" са ясни като бял ден. С мръсни пари политик си купува енергиен монополист! А ако реши да изнудва с режим на тока? Капанът за Борисов щраква...

на 23.06.2019
279407
53
БАРЕКОВ ГНЕВНО ЗА СДЕЛКАТА "ЧЕЗ": Връзките на Цветанов с "Еврохолд" са ясни като бял ден. С мръсни пари политик си купува енергиен монополист! А ако реши да изнудва с режим на тока? Капанът за Борисов щраква...
Автор: ПИК
23.06.2019
53
279407

След разкритията на ПИК за евентуална съпричастност на Цветан Цветанов към сделката за ЧЕЗ, не секват коментарите и реакциите на публични личности.

Публикуваме мнението на Николай Бареков.

Публикации от няколко дни сочат, че низвергнатият от Борисов Цветан Цветанов се завръща в играта на бяло магаре, като скрит в сянка купувач на ЧЕЗ. 

Оставяме настрана бъдещите проблеми лично за Борисов. Ако Цветанов реши да реализира амбициите си за политически реваншизъм, електроразпрделителният монополист му е идеален трамплин.

Досега Цветанов имаше 1 милион служители/крепостни от администрацията по общини, държавни ведомства и местни феодали. Те гласуваха чинно и под строй за “неговата партия”.

ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ: Цветанов си купува ЧЕЗ зад гърба на Борисов?

ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ: Цветанов си купува ЧЕЗ зад гърба на Борисов?

Трети ден държавата се тресе след разкритията на ПИК, че...

на 23.06.2019

Сега Цв. Цв. ще си има 2,2 милиона заложници/пленици/крепостни по неволя - абонати на ЧЕЗ, в това число жителите на столицата и държавните институции до една, МВР, министерство на отбраната и т. н.

Не ми се мисли, ако реши в пъкления си мозък да повтаря сценария от 2013 г. с високите зимни сметки на тока или сценария от 80-те години на миналия век с режима на тока 2:2 или 3:1!

Според мен тези сценарии вече са в ход още със замисъла да се харчи близо милиард за подобна сделка.

И все пак: откъде са парите?

Това за чуждите банки звучи като зле прикрито пране на пари. Класическо при това. Връзките на Цветанов с купувачите от "Еврохолд" са ясни като бял ден. Покрай убийството на търновския бизнесмен Петър Христов лъснаха всички бизнес схеми на Цветанов от неговия бастион под Царевец.

Убеден съм, че през офшорки и банкови сметки в чужбина Цветанов е натрупал достатъчно финансови ресурси и кеш. За него работеха половината кметове на ГЕРБ и всички местни феодали от типа на Живко Суджука от Добрич....

Не за един ЧЕЗ, ами и за едно ново КТБ има натрупан ресурс зад Цветан Цветанов. Подкрепата за него от медиите на Прокопиев и другите олигарси покрай кръга "Капитал" и КТБ даже не е съмнителна. Там всичко е в кеш и струва пари.

А и повечето подсъдими и запорирани имат само една цел - да клатят държавата до окончателен разпад, накъдето се е засилила. Капанът за Борисов е на път да щракне и да си чуе условията на бъдещия рекет.

А ние сме над 2 милиона мишлета, които ще плащат цената с високи сметки необосновано за ток и дори с режим на тока. То и сега на места системата на ЧЕЗ спира “планово” тока след полунощ и унищожава електроуредите ни.

Остава преди ДКЕВР и КЗК обаче да чуем прокуратурата. Тя, прокуратурата, може да вдигне преждевременно завесата на пошлия спектакъл и да покаже зловещите актьори без маска и без грим.

Тя има ли интерес към скритите офшорки на Цветанов? Интересува ли се от пране на пари и търговия с влияние в колосални размери? Прокуратурата смята ли, че националната сигурност е застрашена, когато с мръсни пари политик си купува енергиен монополист с цел да преследва политически и мафиотски схеми за рекет над парламента, правителството и овладяването на държавата?

Сподели:
Напиши коментар »
(53)
1
ЦЕЦО АЙДУК ! Защо не си у КАУША Като Приятелчето ти Георги Грозданов Шеф на Пазарджишките К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП ? https://s2.postimg.cc/4e0eb30i1/TOR.jpg Цецо УШОТО на ДВЕ Инстанции ПРЕСТЪПНИК и Накрая Прокуратурата при БАЙ Х-У-Й ! ДА СЕ ЗНАЕ : Цветанов Спасявал Корумпирани Ченгета ! Точно 80 000 Евро Поели към Кабинета на Бившия Министър, за да Бъде Смачкано Делото Срещу Шефа на (Анти) Мафиотите в Пазарджик Георги Грозданов. Директорът на Местния Клон на ГДБОП Беше Арестуван на 16 юни 2010 г. при Акция Срещу Укриване на Данъци и Акцизи при Продажба на Горива. Грозданов и Заместникът му Виктор Кожухаров Бяха Задържани за 72 часа. В Касата на Служебния Кабинет на Кожухаров Бяха Намерени и Голямо Количество НАРКОТИЦИ ! Над 100 Свидетели Дадоха Показания, в Които Разкриха Корупционните Схеми на Пазарджишките Антимафиоти ! През Април Месец 2012 г. с Подкрепата на Флоров и Цветанов Делото Срещу ПРИЯТЕЛИТЕ им Беше Окончателно Прекратено ! Прокурорът, Който Скандално Прекрати Разследването, Дори Беше Принуден да Напише, че Намерените Наркотици в Служебната Каса са Били за УЧЕБНИ ЦЕЛИ ! Това Становище Развързва Ръцете на Всеки Заловен с Наркотици Дилър да Твърди, че Стоката не е за Продажба, а Например се Намира в Него, Защото Иска да си Прави НАУЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
2
Тази политическа прост.итутка пак ли се появи с мозъчните си пръ.дни
3
Съпругата на К-ОПЕЛЕТО от МВР и ГЕРБ Цветан Цветанов Заработва, Като Долнопробна К-УРВА в ДАНС ! a-f-e-r-a.b-g/съпругата-на-цветанов-от-герб-агент.html КАЗАХ ли че Няма Престъпление Без Участието на К-ОПЕЛЕТА от МВР или К-УРВИ от ДАНС ! Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Ставайки К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК ! Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК Поне Още Пет Поколения ! КАЗАХ ! www.bulgarya.gа
4
БиБи каза, че Цвъ е от неговото семейство. Така, че свалете паравана изцяло.
5
От Луната да бяха действали , пак щеше да се знае ! Сега всички се правят на глухи и слепи , барабар с г-жа Цвета !
6
Като приятел на прасчо ли го каните да се изказва?
7
Баце и Цветанов ке крадат тока на народа.Лъсна сиганската им жилка.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Аз съм гербераст и съм нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете съм на шофьор и чистачка, прислужници в ЦК на БКП, от малък съм научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който ми дава храна.Съвест и морал нямам, обичам да ритам слабия и да се подмазвам на силния. Склонен съм към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен съм да полагам усилия и да се трудя честно, особено в конкурентна среда. Имам нулева фантазия, клиширани изрази, правя явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. С неугледен и отблъскващ външен вид и липсата на елементарен стил, възпитание и навици - Ние мъжките и женските индивиди от Герб наподобяваме на месари или на лъжливи кръчмари. Ние сме идеалните слуги на БКП/ БСП - Герб, такива, каквито са били нашите родители."
10
Знаехме че Цветана напуска партията за да лапне Нещо голямо, но не сме предполагали чи ще нагълта държавата.
11
И що си мислите че ЦвЦв и ББ са се изпокарали?? Те са си и сега едно цяло, недейте заблуждава. Освен това е видно кой ви плаща за жълтия парцал.
12
sas semeistvpoto e PUNTA MARA.. BIBI USESHTA,che Cvako rano ili kqasno shte otigrae topkata i zatova sega go ujdria na sangtimento. Kakvreme da se podgotvia,za da izleze do sega ne se seti,che CEDCI aSANSIORCHETO E NEGOVOTO SEMEISTVO,A SEGA izvednaj oh lele-male umiram za teb. Igrata e iasnsa,BIBI triabva ot rano da se podgotvia za TINTIRI-MINTIRI i da se pomachi da izleze gord ot mrasotiata sashto kato BELITE LEBEDI NA RADICHKOV >>>>>>>HA...........................
13
Борисов и Цветанов са си комбина. Те имат неразрушима връзка,знаят много един задруг,и двамата потопиха БГ.
14
Гъзолизец Храбър това ти го измисли бг народ а за цветанов ако нещо не е наред си имаме червена прокуратура тя ще му види сметката.Недей мисли за ГЕРБ
15
голям глупак е тоз дудук
16
Кога почвате плюенето по бб
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
ПИК,ама айде стига,и аз съм позната с куп хора.Какво,от някой мост ли да скоча???Това означава ли,че съм купила неща важни за тоя и оня,защото познавам различни хора?????А и много добре знаете,че цената на тока се определя от регулатор.С вашите тъпи внушения и промиване на мозъци започвате да омръзвате.Когато изнесете документи ще говорим,не кой с кого се познавал.Прекалихте вече по всички линии на плюене на всеки,който не харесвате.
19
Думите на Борисов :Цветанов беше моето семейство - липсва ми. Уплаши много хора - Бареков трепери,Ами другите - подлогите на ПИК?Треперете - Цветанов ще си изкара няколко апартамента от вашите пари.Бареков май пак престана на Цветан Василев - глада е лошо нещо.Ще му липсва еврозаплатата.Ако е спестил нещичко Цветанов ще му го прибере.
20
след смислената статия на ПИК по темата не може да се коментира,а тоз-възползвал се от чуждите разкрития-получава такова внимание?Какво е разкрил той?
21
ДОЛНИ КОМУНОИДНИ ЛЪЖИ НА ДУДУКА И ПОСРАНО 20 . НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ вИ . КОПАЕТЕ ДЪНОТО С КУРНЕЛИЯ....
22
Май по-добре е да се напише, че Борисов зад Цветанов си купува ЧЕЗ, след като с Гинка не успя.
23
От по горе написаното не прочетох и не видях никакви документи и доказателства че Цветанов купува ЧЕЗ ноТЕЦ Варна има много и никой не го плюе . Все ми се струва че проблемът е че ЧЕЗ се изплъзна от ръцете на червената мафия
24
ЧЕЗ не се изпълзнал от ръцете на червена мафия. Напротив отива в ръцете на комунистът от Банкя с партиен билет на БКП и неговият приятел.
25
Г-н Цветанов да си подаде оставка и от апартамента си с пазарна цена 1,5 млн. лв., г-жа Цачева също да подаде оставка от апартаменти си с пазарна цена 1 млн. лв., г-н Пламен Георгиев и той да подаде оставка от тризонета си с пазарна цена 360 000 ерво, да си стягат тримата бохчите и да се запътват за излежаване, кой по 20 г., кой по 30 г., кой по 40 г. затвор, съгласно високия морален стандарт на ГЕРБ, приложен към Десислава Иванчева - 20 г. затвор за 187 000 евро поискан, но неполучен подкуп. (Да припомним, че г-н Цветанов влезе в политиката само с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, а г-жа Цачева, преди да постъпи в ГЕРБ, беше гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин.)
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
С ЦВЕТАНОВ УЧАСТВА МРЪСНИКА ФЛОРОВ...НАРКО ТРАФИКАНТ ТЪМНИ ПОРЪЧКОВИ УБИИСТВА ..ТОЙ КЪДЕ Е В СДЕЛКАТА? ЗАЩОТО И ТОЙ УЧАСТВА!
28
Пиф малко се поо*срахте, с тия ваши нагла*сени поръ*чкови комен*тара. На тоя крос бях и аз, и според вашата жел*язна ло*гика, сигурно притежавам 25%, от акци*ите на ЧЕЗа! Прави ми впечатление, че много бързо забравихте, за Импексовата дал*авера на Импексовата курабия, и трите къщи с за гости на кучката Йо, за ТЕЦ Вар*на на Чалмата пък, нито дума ни вопъл ни стон!!
29
Е и сега какво излиза единият кръг плюе другият че бил корумпиран. А всъщност заедно крадат дали ще е Дпс, Герб, БСП все тая по някое паспортче или ограда или ваксини и си намираш пудел за пред камерите. Сега и със субсидията просто искат да си узаконят кражбите и тн. В България няма демокрация има див свиреп капитализъм както в дивият запад тогава. И най лошото е че младите не им пука хваща си каскета и Терминал 2 до 20 години България няма да съществува само едрият капитал на Боко Тиквата, Киро Гела, Цвъки Асансьора и тн. Работниците който ще останат ще са или мигранти или цигани. Това за жалост е бъдещето на България.
30
Хем ша та е-бандура хем ще л-апаш на майка си к-ура нечистоплътно червено русофилско п-едерунгелче!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
На умните хора им трябват документи,а не снимки от кросчета и празни от съдържание клюки.
33
Не ти минават кьорфишеците м-иризлив червен м-индил освен да л-апаш на майка си к-ура за нищо друго не ставаш п-едал г-нусен,а тоя писквил от импексовия кенеф дето си го и-зсрал тук си го наври надълбокичко в г--ъза си!
34
Държавата се тресе. Студеният резерв расте. Пифа да внимава, че шъ му са случи близ
35
Само да напомним, че Цветанов си заложи панелката в Надежда за да финансира кампанията на ГЕРБ в началото, сиреч гол като пушка- Виждаме как се натрупва финансово състояние за 10 г във властта, но това важи и за неговите партийни авери от управляващата клиентелистка партия. Едни си оправят финансовото състояние, а народа краден е на дъното на всички класации, стопяващ се с критични темпове и много по-зле от преди 10 г
36
Истината е, че крадци на едро ни управляват и тепърва ще се убеждаваме, че луксозните апартаменти с лични асансьори, къщи за тъщи, офшорни сметки и фирми са най-малкото, което са откраднали от собствената си държава и сънародници
37
Бареков,българите не сме балъци! Покажете документи и ще ви кажем:”браво”. Стига с това безпочвено плюене.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Случайно или по-скоро не, #Фолксваген даде знак ден преди гласуването, че предпочита за място на новия си завод Измир - градът, който по традиция гласува против #Ердоган. Това е знак и за хората край Босфора...
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Кой му верва на СМОКАЧ БюРеКоФ ... КОЙ ?
42
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
народа трябва да гадае кой е купил ЧЕЗ и на кой са офшорките,има данс,финансово разузнаване,прокуратура каво е това престъпно подкупено мълчание на службите.Може ли някой наивник да допусне,че цветанов си пазарува ЧЕЗ зад гърба на борисов.Герб успешно заменят БСП като руски слуги и троянския кон в Евросъюза.Борисов се прави на ЮНАК ,а щави безпаричния народ като за последно с високи цени,глоби и какво ли още не.Герб е съвършената машина (партия) за обиране кражби и корупционни практики.Крадците от БСП са като дилетанти пред герб.Трябва да има спешни реформи в съдебната система,полицията и всички служби които трябва да се борят корупцията и сливането на престъпноста с политиците.
45
Бареков за ПИК ли работи?
46
БАРЕКОВ,А ТИ КАТО КУПУВА ГЛАСОВЕ ВЪВ ВАРНА И ЦВЕТАНОВ КАТО СИ ЗАМЪЛЧА КВО ШИ КАЖИШ,А КАТО С ПЧЕЛИЧКАТА И ЦИЦЕРОН ИЗМИСЛИХТЕ КОСТИНБРОТСКАТА МИСТЕРИЯ И ЦВЕТАНОВ ПАК КАТО СИ ЗАМЪЛЧА.ПОДЛЕЦ ДОЛЕН...
47
НИТО ЗАВИСЯ ОТ БОРИСОВ,НИТО ПЪК ПРЕДИ ОТ ЦВЕТАНОВ,НО ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ.
48
Скучаеш ? Забавлявай се и ако имаш късмет може да спечелиш добра сума тази вечер https://bit.ly/2HKWzdH
49
"Правораздавателните" ни органи,бързат да претупат далаверата на годината "Апартаментгейт",за да спасят задника на бившият втори в пп-герб,справка авторитетно издание за неподправени новини.Този трябва да бъде проверяван от бъдещият главен прокурор на ЕС, Лаура Кьовеши. Оставаме най корумпираната и бедна държава на континента Европа и далеч зад него,когато тежки дела се замитат под дебелите килими на луксозните кабинети.
50
Страшно е колко наивни, а може би и глупави хора има в България! Искали документи! Вие добре ли сте, кой съставя документи при такива сделки, абсурд, дори ДАНС няма да намерят нищо, следите се замитат! Котешките черва са толкова омотани, че няма разплитане! Каквото и да пишат по медиите сделката ще мине бързо и успешно в "оглушителна корупционна тишина" !!! Което означава, че всичко е договорено отдавна и най-вероятно участват ... свои хора!
51
А б , досега никой не е показал милионите на Цветанов , ноооо виж, милионите на десетки и стотици комунисти и социалисти лъснаха по банки и офшорки !!!!! Не са милионите на Цветанов , а са нй-вече милиардите откраднати от комунистите !! Те са в основата на бедността в България , а не на Цветанов парите ! (дето ги няма).
52
Бг е тяхна, данъчно, данс, нои, мвр, пожарна,, всичко,, не е лъжа, но за тях не е истина. Бг е едно село и всичко се знае. Резил. Продадох те България с народа за жълти стотинки и от там падат по улици хора, раково млади,
53
Рано или късно но Цвъки ще удари и гърбо Питека, ще разцепи ГЕП. И тогава кой кого, снайпери, бомби, атаки и кое ли не, кой не да води Бащина дружина, а кой да краде и изнася милиярдите на Българския народ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 12531
архив

Дървояд казва на съседа си:
- Само се прехласват по тези цигулки "Страдивариус" та "Страдивариус"... Оказа се, че е обикновено дърво...

няма нови новини
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
сега
3329
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Ударът на Спецпрокуратурата по "Балкантел" - за корупция! Фирмата печели масово обществени поръчки, искат документи от МО (ОБНОВЕНА)
x
БИСЕР НА ДЕНЯ: Лекар обясни кога идва лятото - когато сменим сиропите за кашлица с хапчета за разстройство
x