Бареков сензационно: Чува се, че сглобката ще арестува Гешев, защото разчиства. Да спре да ги пази и да проговаря!

Акценти

Бареков сензационно: Чува се, че сглобката ще арестува Гешев, защото разчиства. Да спре да ги пази и да проговаря!

340585
на 13.02.2024
Бареков сензационно: Чува се, че сглобката ще арестува Гешев, защото разчиства. Да спре да ги пази и да проговаря!
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Чува се, че Сглобката се кани да арестува Иван Гешев, формално заради историите с Еврото и Нотариуса. Гешев пък се кани да съди мишката Атанас Славов, който отдавна се продаде за един почетен пост и не прави нищо по своя воля.

Пред Гешев има само един вариант - да спре да пази Сглобката и да се прави на гражданин.

Вместо това Иван Гешев трябва да отиде да свидетелства в комисията в парламента, и то публично за събитията от 2014 година, когато беше подчинен на бившия шеф на Столичното следствие Петър Петров - Еврото и на омразния му сега Сарафов. Тъкмо в кабинета на Еврото водеше под негова диктовка разпити сегашният шеф на Софийска градска прокуратура Илияна Кирилова.

Там е заровено кучето, а Гешев има много, ама много да разказва по въпроса. Мисля, че от Козяк и Държавния департамент също ще го изслушат с удоволствие, ако се разкайва искрено. Само публичността и евроатлантическите партньори могат да го спасят, ако реши да освежи паметта си.

Само да напомня на всички, включително на зложелателите и плювачите, че целият погром върху ББЦ през лятото на 2014 година беше извършен по схема и с физическото участите на Петър Петров - Еврото. Кой и как е обслужил тогава, вече е ясно за всички, с изключение на тези, които дадоха задниците си под наем в Сглобката!

Призовавам Иван Гешев да си отваря устата и да не позволява всички грехове да отиват върху него. Сарафов знае доста и мога да кажа - доста съм виждал и чувал лично от него. Разбирам го сега защо мълчи, но е неизбежно да проговори, ако иска да спаси кожата.

Вижте добре тези гнусни персони от снимката (б.р. Нотариуса и Еврото) - лицата на съдебно-прокурорската мафия. Същите са замесени във всеки икономическо-политически зулум през последните 15 години. Лафът за Пепи Еврото, който лично съм чувал от устата на колегите му, беше, че "на бутилка уиски Еврото ще опише така в компромат (обвинителен акт) собствената си майка, че и той самият няма да я познае". Става въпрос за толкова гнусни гадове, че този, който е убил Нотариуса, го е направил с нечовешка злоба, а шефовете на Еврото толкова са се страхували от пиянско-наркоманския му акъл, че са решили да му затворят устата завинаги. Гледайте тези от снимките и си правете изводите за тези над тях.

На справедливост от Сглобката и разчистване на оборите не се надявяйте, защото самата Сглобка се е вкопчила именно да търгува с власт, за да замете следите от престъпното си минало. Защо политиците в България са най-големите престъпници? Защото са си осигурили безнаказаност, а техните маши Еврото и Нотариуса бяха остриетата на фалшивото правосъдие за всеки неудобен политик, бизнесмен или общественик.

Единствената надежда е, че скоро бандитите на върха ще се вкопчат в смъртоносна битка един срещу друг и сами ще извадят на бял свят кирливите си ризи и цялата мръсотия. Тя няма как да бъде изпрана.

Защо мисля така? Защото винаги така става и защотото в живота винаги на финала има мъничко базисна справедливост. Духът от бутилката е пуснат и няма връщане назад. Тази идилия с всички гладни мръсници на софрата на държавата колко дълго още може да продължи?

Справедливостта ще е малко, но безценна.

И нека САЩ и Великобритания не се правят на ударени, а замразените милиарди от офшорните зони и Британските Вирджински острови бъдат възстановени на българския народ, защото са откраднати от него и трябва да бъдат инвестирани обратно тук в социална инфраструктура, в детско здравеопазване и в сиропиталищата.

Мафията, чиито маши бяха Нотариуса и Еврото, открадна десетките, всъщност, стотиците милиарди именно от пътища, болници, лекарства, социални помощи и енергетиката. Цената в края на краищатата се плати от най- бедните, така, че - янки и бледолики британски приятели, върнете парите на народа и като сте казали А, давайте с Б, В и Я, защото ставате смешни с вашите сметчици на дребно и ГМО проектчета в Сглобки с мафията.

Николай Бареков

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК