Вход
София
Времето в София -1 o C

Бареков с бомба пред ПИК: Слави Трифонов е подлога на Бойко Борисов

Бареков с бомба пред ПИК: Слави Трифонов е подлога на Бойко Борисов

на 06.08.2019
191869
65
Бареков с бомба пред ПИК: Слави Трифонов е подлога на Бойко Борисов
Автор: ПИК
06.08.2019
65
191869

Шокираща теза за политическата битност на шоумена Слави Трифонов заяви пред ПИК бившият евродепутат и лидер на "Презареди България" Николай Бареков по повод новината, че водещият прави партия и ще се бори за държавната власт.

Според Бареков, който също слезе от екрана, за да влезе в политиката, зад учиндолеца стоят солидни пари, плащани от задкулисието, а целта на създаването на проекта била да се бетонира статуквото на ГЕРБ и ДПС. 

Вижте какво още каза Бареков накратко пред ПИК и очаквайте утре само във вестник "Ретро" разбиващ и подробен анализ по темата. 

- Г-н Бареков, в интервю за колегите ни от вестник "Ретро", което ще излезе утре, изказвате интересна теза за политическото битие на бъдещия партиен проект на Слави Трифонов - че зад него стоят ГЕРБ и ДПС? Имате ли конкретни данни и защо смятате така?

- Това са двете единствени мощни партии в България и те контролират цялата медийна действителност и цялата икономика в страната. Това е напълно разбираемо. Какво в тази държава може да се случи без благословията на ГЕРБ и на ДПС? 

ГЕРБ вече 10 години управлява и всички държавни структури са нейни. А ДПС е партньорът в сянка, без който ГЕРБ няма да може да управлява. 

Всичко това е очевидно. 

Както виждате и патриотите се разпаднаха.

- Но самият Слави Трифонов обяви, че е срещу тях, че е борец срещу статуквото, как така те ще го подкрепят? 

- Слави Трифонов е една подлога, както знаем всички, и то на мутрите. 

Да си подлога на ГЕРБ и ДПС е политическа квалификация. Ние много често казваме това с моите партньори за патриотите. Но това не е обида, а политическа квалификация. 

Докато при Слави Трифонов е различно - той е човекът, който свиреше на ушенце на мутрите. Беше близък с Илия Павлов, а знаете, че Васил Илиев го убиха на път за вечеря със Слави. Знаем, че е бил на повикване при Жоро Илиев и като има някакъв купон, му свирват и той отива да ги забавлява. Това са очевидни неща.

Другото, което съм разказвал, вече от лични спомени е, как, когато ние с г-н Борисов сме пиели кафе на НДК, Слави Трифонов е носил кафетата, само и само да е на масата с Бойко Борисов. 

- А сега защо смятате, че е в добри отношения с премиера, наясно ли е той за какво се гласи Трифонов? 

- Да, абсолютно е наясно. Той даже според мен се забавлява с тези напъни.

Борисов рядко намира свободно време и не му е лесно, защото държавата се тресе от криза в криза - то не бяха чуми, не бяха какви ли не кризи и той се оправя с всичко. Борисов е работохолик и постоянно е зает и не почива, освен докато спи. Но ако намери един час на ден, според мен се забавлява с проекта на Слави Трифонов.

- Заваблява се с напъните му или са в договорка? 

- Не може да бъде в договорка Слави Трифонов с Бойко Борисов. Слави може да бъде в подчинена позиция спрямо Борисов. Да го кажем политически - Слави го играе момче на повикване на Борисов. 

- Такъв иска да стане или е сега? 

- Такъв е и в момента. 

- А каква е тогава ролята на ДПС, за която говорите? 

- Има чувствителни сектори в държавата, които се държат от ДПС и в които ГЕРБ нямат участие - икономиката, например. А Слави Трифонов очевидно е добре захранен финансово. За да правиш партия и да пускаш реклами по вестниците, което е доста скъпо, значи някой ти дава пари. 

Един въпрос искам да задам чрез ПИК - дали НАП и Сметната палата ще се поинтересуват откъде Слави Трифонов намира пари да си плащат рекламите по медиите на проекта? Наскоро излезе една негова реклама в "Труд", който не е евтин вестник и е със скъпа реклама. Слави ще ги отчете ли някъде тези пари като партия?

- След като е решил да влиза в политиката, ще трябва всичко да му е публично и вероятно ще има и такава ревизия. Но как ще се извърши тя, след като около фирмите му има и офшорки? 

- Това е един много добър и е големият въпрос около Слави Трифонов. Той винаги е живял на широко и разточително. От моя скромен, но поучителен личен опит в политиката, искам да му кажа, че сега той ще трябва да се отчете за всяка една стотинка, която е харчил назад във времето. 

И да му припомня, че хора като Бойко Борисов и като мен бяха проверени из основи 10 години назад и повече. 

Това не е никак приятна история, още повече като виждаме хората в НАП как работят и не бих казал, че много компетентно правят проверките си. Трифонов ще трябва да мисли какви доходи и как ще доказва. 

Важно е обаче също някой да подаде сигнал. 

Ето аз например се интересувам защо навремето "Протестна мрежа" подадоха сигнал за Бойко Борисов, за Пеевски и за мен. А сега не подават за Слави Трифонов.  

- В някакви връзки ли са? 

- Вероятно не подават, защото Христо Иванов, по прякор Пинокио, е чест гост в неговото студио. И може би има конфликт на интереси и търговия с влияние от страна на Слави Трифонов. Той използва ефира на Би Ти Ви, за да кани гости, които да плюят неудобните нему политици, включително мен, и ГЕРБ, и ДПС, а пък самият той след това си купува индулгенция. 

И Христо Иванов, който написа един некадърен сигнал срещу мен в прокуратурата, сега мълчи. Явно не се притеснява, че Слави Трифонов влиза с някакви мафиотски пари в политиката. 

А иначе цялата "Протестна мрежа" е на заплата в държавата, да ви кажа. Те ГЕРБ си я купиха. 

- А как ще коментирате факта, че хората около президента Румен Радев остро скочиха срещу политическите напъни на Трифонов - и жена му Десислава, и съветникът му Александър Маринов, и бившият му говорител Иво Христов? 

- Знаем, че г-жа Радева е работила в "Шоуто на Слави" и вероятно самата тя знае какъв е капацитетът на Слави да прави политика. 

То се видя и от това, което той публикува като политическа програма, тъй като половината от идеите му са откраднати от "България без цензура" през 2014 г. Това е например идеята за прекия избор на градски ръководители на прокуратурите и МВР. 

Само че да избереш в град като Пловдив кой ще е прокурор и шеф на МВР, е лесно, защото хората ги познават. 

Но ако трябва да правиш генерална кампания в цялата страна, както е според вопиющата глупост, която той предлага, това означава, че ще настъпи тежка профанизация на политиката в България. 

Той иска да въведе нова власт в държавата, която да е облечена от народа във власт, по-голяма от тази, която има премиера, шефа на парламента и президента. Това, освен че няма как да се случи без промяна в Конституцията през Велико Народно събрание, е и опасно и е промяна в държавното устройство. 

В България има законодателна, изпълнителна и съдебна власт. А сега Трифонов иска да въдеде прокурорска република. Представяте ли си, ако главният прокурор бъде избран от целия народ и му хрумне да въведе например полицейски режим в държавата, кой ще го спре?! 

Слави Трифонов е профан и това трябва да е ясно на хората. Това, което прави е идиотско и ще разруши държавата. Разбирам тезата му, че няма такава държава, но все пак България я има и тя е конституционна държава. 

- Реалистично ли е според вас влизането му в парламента, защото е едно да се слуша музиката му и да се ходи по концерти, а съвсем друго да се гласува...

- За жалост не мисля като вас и смятам, че има достатъчно простаци в България, които за жалост ще гласуват за него и това не са малко хора. И за жалост те ще бъдат отново излъгани. Те ще гласуват за някой, който се представя за алтернатива на цялото статукво, а всъщност той ще бетонира завинаги във властта партиите на статуквото - ДПС и ГЕРБ. И БСП бих сложил, но те са в тежка криза в момента и не бих ги сложил.  

Сподели:
Напиши коментар »
(65)
1
Искам всичките балеринки от Магаданс да станат депутатки.
2
Страхливците с комплекси и несигурни в себе си нарциси , са ВИНАГИ ПОДЛОГИ ! Сами не могат да пръднат и са абсолютни енергийни вампири ! Те на себе си не могат да разчитат , камоли други да се оповават на тях !
3
Heдодqлk0 , помниш ли статията за "Якудзата и Славуца" , ахххх познай кат взема властта какво ще ти се случуи
4
Хвани единия та удари другия!
5
Не е вярно. Най голям майстор на тази роля е великана на журналистиката от „Че„рно„морски фар Не„до„ял,ко. Главния лакей на първия държавен и партиен ръководител
6
Ама те са и една зодия !
7
И БарекоФ и Славун са от един дол дренки.Хвани единия,удари другия!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Браво Славчо ритай гербаците в ташаците. От сега ги е страх.
11
Е те тоа път Барека си каза живата истина! А той знае, щот' и той си беше бая време подлога на Tukвата!!!
12
троловете на Цв. Василев и БСП ще са нас*рат да твърдят, че Слави е подлога на Бойко! Слави Трифонов сам си каза ,че е близък на другаря Гергов. А в предаванията му по БТВ срещу кого бяха насочени политически?! А и предлагам на джурналиста Бареков да се разрови из Интернет и да прочете за очевадното "За топлата връзка между БСП, червената олигархия и Слави Трифонов" И за това реве срещу него и партията на Слави другарката Деса бивша негова м*треса, защото ще вземе спонсорите на нейния сега възлюбен
13
Бареков казва : "Трифонов е подлога на мутрите", което директно се отнася за Питека в Банкя. ПИК, пишете дали покрай акцията за избиване на чумавите прасета е пострадала и Първата свиня ? Вие имате пряка връзка с тая свиня, не може да не знаете повече от нас - потребителите.
14
ГЕРБ, БСП, ДПС и други на статуквото. Значи ще гласувам за Слави.
15
ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ МРАЗЯТ СЛАВИ И НЯМА КАК ДА ДАДАТ ГЛАСА СИ ЗА НЕГО,НО ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ,СИДЕРОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЪЖАТ...7% МУ ДАВАМ НА СЛАВУН.
16
Радев - 56 %, Манолова - 55 %, Трифонов - 39 %, Фандъкова - 31 %, Борисов - 30 %, Нинова - 28 %, Каракачанов - 21 % и т.н. Тези резултати не са полезни за кожата на Heдялко.
17
Естествено, че е така! Естествено, че и този "проект" е сътворен в сараите от агент Сава, "проклятието на България". Естествено, че голата кратуна на селяндурина от Учиндол отсега се очертава като подлога на банкянската мутра! Само че, ПИК, вас в това отношение НИКОЙ не може да ви настигне! Слави просто ще ви диша праха!
18
интелигейшЪН ...БЕЗ ТЕЗ ..! ВИДЯХМЕ Тъ ....и тебе ...!
20
Учиндолеца ще открадне най-много електорат от БСП
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Ще гласувам за Славчо доле герб
24
Радвам си че Слави идва и ще ни спаси от ГЕРБ БСП ДПС ВОЛЯ АТКА НФСБ ВМРО защото НЯМА ТАКАВА ДЪРГАВА с такива партии ;)
25
Учиндолеца ще бъде ометен от ГЕРБ на изборите. ГЕРБ ще го пратят в г**за на ку*чето.
26
Един дол селски ЛАЙНЯ са и двамата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27
неграмотни,прости и тъпи !!!ГОСПОДИ,прибери си вересиите !!!
28
отговор на коментар
Ти мяй живееш в друга държава. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА която ще позволи на Тиквата да помирише власт повече при наличието на такава опазиционна сила като г-н Трифонов. Наблюдавам как всички медии подхождат едва ли не с пренебрежение към новата партия но ги разбирам страх ги е. Резултатите на референдума бяха смайващи и категорични. Същите хоря ще гласуваме и за г-н Трифонав. Поздрави
29
То ,дудука хич не духаше на Тиквата,да ева и боклука долен.Точно той да говори за подлоги е върха на наглостта.
30
Тук присъстват доста другари ,които по принцип са си червени глупендери и ръсят едни мечти , едни комбинации, едни съчетания ,.... ! А бе , амеби червени , какъв Трифонов , какви Славуци ви тресат ,бе ! Тоя днагълак си е прост отвсякъде , само комунист би гласувал за него! Е, значи електората на БСП вече е на половина ! Прав беше Борисов - кза : На есен БСП ще са около 200 000 овчици вече ! Поне да махнем разрушителната константа в държавата ! Останалото само ще се подреди!
31
Материала на Б-я оглупява все повече щом може да харесва такива плиткоумни индивиди като Трифонов.
32
Кой е памперса на Цвеатан Василев?
33
Ат оя мерзавец, чия импексова подлога е. Нима забрави, че и той го лапа с булката си на Бойко, докато се продаде на Импексовата БСПдирастия, точно като Славуца, Рада, Гнома и СС Момата, както сега и Импексовата барсала. Пе на мене е кумувал Генерал Б. Борисов! Но и Славуца ще има съдбата, като тоя турски ибpик!!
34
Въпросът е от чии гласове ще вземе. Ще замести празнината от БСП и ще избута патриотите, които се опъват та ГЕРБ по някои въпроси.
35
Н.Б изчезна като старите банкноти от 2-лева.Никой вече не чете стари вестници. Спихнал като родопска гайда,известният в миналото на простолюдието индивид,се показва тук там,сакън да не бъде забравен.
36
Марешки ще си има работа с Гешев
37
Смущаващо в изказванията на Бареков е, че изказва коренно различни тези по определени теми?! Когато както е удобно. Не може да се вярва на този тип, толкоз
38
Ка.путът е много- много ниско ниво
39
Абе Дудук ти що не св скриеш, забрави ли като носи кафе на Тиквата ти мишок. После не те ли замяргаха с л.... А!!!!! Къса памет манй имаш Дудук. Затова взимай си маймуната Чикита пускай си Радка Пиратка и почвай да танцуваш.
40
Mejdu 85%tovite imbecili,4e naesen 6te glasuvat za Slavutza,a Korni 6te si broi hranitelnite otpaduci,sled pirut na chervenata,4alga,4uma!Ha da vi e 4estito 4alga 6outo!Za 6ou ne znam,ama 4ervena,ciganska 4alga,6te konsumirate do povru6tane!!
41
Барека беше в БТВ, изгониха го и взе да ги плюе. Отиде в Банкя при БиБи като булка, с букет, но не му минаха номерата, Баце го от свири и беше наплют. Василев от КТБ му даде телевизия и партия, но фалира и беше наплют. Пет години беше в творчески отпуск в Брюксел и успя само да научи английската азбука. Пазете си де ата, иска да става даскал. А ве къде е кака Ива, само тя намаза покрай Барека?
42
Барека беше в БТВ, изгониха го и взе да ги плюе. Отиде в Банкя при БиБи като булка, с букет, но не му минаха номерата, Баце го от свири и беше наплют. Василев от КТБ му даде телевизия и партия, но фалира и беше наплют. Пет години беше в творчески отпуск в Брюксел и успя само да научи английската азбука. Пазете си де ата, иска да става даскал. А ве къде е кака Ива, само тя намаза покрай Барека?
43
Imbécil,i nai golemi9 ima pravo da iztegli kusata kle4ka i da se samoubie!Boi,eban i 4alga,9vno ne omruzvat!Vinagi e pulno s meraklii!!
44
Бареков си е жив натурален дудук като Нпрвмцб знаете кой
45
Като гледам така, Бареков си е прав както винаги и добре познава Славчо. И пак платините тролаци са на линия за да плюят. Тъп прост продажен народ.
46
Освен, че е подлога, Учиндолската Славуца е голям пидал и комплексар.
47
Ха, ха, ха, Дудука този път казва една истина, че Чалга политика е скрита патерица на тиквите и е активиран в този критичен за тях момент, за да излъже пак многобройните наивни простаци с врътките си!
48
АБЕ ДРУГАРИ ДЕБИЛИ, КАК МИСЛИТЕ СЕ УПРАВЛЯВА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА. БСП - НАЙ-СТАРАТА ПАРТИЯ - СЪС СТО ГОДИШЕН ОПИТ НЯМА КАПАЦИТЕТ И С ПОМОЩ ОТ ДПС И СДС ЕДВАМ СЪБРАХА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ, ТА ГРУПА КОМИЦИ И МУЗИКАНТИ? НАЛИ ТРЯБВАТ ИКОНОМИСТИ, ЮРИСТИ, ВИСШИ ВОЕННИ, ВИСШИ ПОЛИЦАИ, СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ, ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ, МИТНИЧАРИ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СПЕЦИАЛИСТИ ДА СА ЧЛЕНОВЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ ? 50 - 100 МИНИСТРИ И ЗАМ МИНИСТРИ, ШЕФОВЕ НА АГЕНЦИИ, 50 - 100 ДИПЛОМАТИ.... ТОВА ДА НЕ Е ФИРМА С ЕДИН СЧЕТОВОДИТЕЛ, ТРИМА ПЕНСИОНЕРИ ЗА ОХРАНА, 5 СЦЕНАРИСТА И БАЛЕТ? ВАНКАТА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЛИ ЩЕ Е?
49
СЛАВИ ОЗНАЧАВА МУТИРАЛ ГЕРБ , НЕКА НИКОЙ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВА!!!!!
50
Знае Бюрека, нали в един цирк с Учиндолеца играе . Цирк КТБ-откраднати пари. Кукловоди в Москва, Доги най-горе, под него Б.Б., Курни и сите политици в БГ-то.
51
БАРЕКОВ ПЛЮЕ ТРИФОНОВ,ЗАЩОТО СПОНСОРА ЦВ.ВАСИЛЕВ НЕ СПИРА С НАПАНИТЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ,А ТОЙ ДА СИ СЕДИ НА СЯНКА В СРЪБСКО.ТА ПИТАМ С КАКВО БАРЕКОВ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ТРИФОНОВ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ.......
52
БАРЕКОВ ПЛЮЕ ТРИФОНОВ,ЗАЩОТО СПОНСОРА ЦВ.ВАСИЛЕВ НЕ СПИРА С НАПАНИТЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ,А ТОЙ ДА СИ СЕДИ НА СЯНКА В СРЪБСКО.ТА ПИТАМ С КАКВО БАРЕКОВ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ТРИФОНОВ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ.......
53
дудукът стартира "Костинброд-2", защото изборите наближават!
54
- подаръкът за Костинбродската АФЕРА!
55
Култово изказване на един простак и подлога против чалгар и халтураджия. Това напълно обхваща нашата реалност и показва какви хорица градят т. нар. елит - психопати , комплексари , сметкаджии , грандомани , тирани , лицемери , подлеци. Да са ни честити и да продължим да ги търпим и храним !
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Слави Трифонов е един прост изпълнител, алчен за пари и за грандомания каквито са селяндурите. Шоуто на Слави беше съставено и режисирано от азиатците от Кремъл и с пари откраднати от нас българите. Затова там са на работа полуграмотни сценаристи и кривещи се по сцената артисти малоумници. БСП, ДПС разни „сини” партии, медии, предавания като това на Трифонов е да ни върнат обратно към азиатска Русия. Бареков, и ти също по едно време беше тръгнал по същият руски наклон, но те спънаха по пътя. Самият ти си не по-малко алчен от Трифонов и теб те гризе грандоманията. Разликата между вас двамата, че ти си по-интелигентен и по-умен от този селски простак.
58
Ае Дер Щурмер, вие Слави го изкарахте едва ли не командир на НОВА, който слиза от Балкана, за да установи НАРОДНАТА ВЛАСТ. Ами по Конституция има право на специализиран съд, така че прави СПЕЦИАЛИЗИРАН НАРОДЕН СЪД и ПРОКУРАТУРА, които се излъчват от народа и готово. Въобще този вой срещу Слави е напълно неразбираем.
59
Слави опростачи 2 поколения българи. И сега ще се берат плодовете на това опростачване. Как не се намери кой да го спре. Много, много хора отдавна не го гледат, но елементарните дори го харесват. Той е прост и алчен човек, докопал се по незнайно какви причини до медии и сее простотия.
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
И трите персони, замесени в този материал предизвикват само погнуса. Береков най-много.
62
Ние можем да се размножаване,а може и само потребностите си да задоволяваме: подлога и глагола разясняват кахърите Барекови
63
Бареков,свирачо,що не се скриеш в дупката,от която изпълзяваш понякога!
64
Забележете само какво отношение показвате към тези,които всъщност ви управляват и са над вас. Също така нормално ли е вие да плащате на тези хора заплатите,а държавните служители да ви тормозят и карат да живеете под стрес и вие да се чудите вече от къде вържете двата края защото всичко се свежда до спазване на закони и да изкарвате пари,които накрая прибират тези срещу които плюете и недоволствате,но понеже такива са правилата и законите,а също така и защото другите правят така продължавате да правите едни и същи неща и очаквате да получите различни резултати?Това не е ли лудост?
65
Цирка с партиите,който се разиграва за пред народа няма нищо общо с това най-добре си ядат и пият всички депутати на едно и си гледат живота с благодарност към заспалите българи,които са добър донор на пари за са им е добре на тях. Това не ли ви е до болка ясно и на политиците не им пука за народа? Пари са нужни,а пари се печелят от проблеми,от вашите проблеми.Каква далавера има да сте здрави и добре устроени,да нямате липси? Замислете се какво ще печелят банките ако не сте бедни и нямате нужда от пари?Или ако се хванете в ръце да поемете отговорността за живота си и да не чакате на държавата?Прочетете притчата за рибаря,доста е поучителна в тази посока,а и Неволята учи.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6244
архив

В чата:
- Хубавице, защо не съм те познавал до сега?
- Щото Бог е милостив и те пазеше, глупако...

няма нови новини
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
сега
2416
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не планирайте нищо днес, оставете се на интуицията си
x