БАРОВЕЦ! Асен Василев се видя в пари - раздава заеми на фирми (ДОКУМЕНТ)

Акценти

БАРОВЕЦ! Асен Василев се видя в пари - раздава заеми на фирми (ДОКУМЕНТ)

244557
на 25.08.2024
БАРОВЕЦ! Асен Василев се видя в пари - раздава заеми на фирми (ДОКУМЕНТ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев се замогна покрай депутатските заплати, които получи през 2023 г. Бившият финансов министър не може да се похвали със солидни спестявания, но и малкото, които има, е решил да ги дава под формата на заеми.

препоръчано

В края на 2022 г. пред Антикорупционната комисия Василев декларира спестявания от едва 65 хиляди лева. В края на 2023 г. заделените му пари за изненада намаляват на 47 700.

Причината обаче не е, че на Василев не му стига депутатската заплата и си топи от спестяванията. Бившият финансов министър е сключил договор за заем и да заел 73 555 лева на местно юридическо лице, сочи декларацията му.

Така сумата, която Василев би имал, ако не беше предоставеният заем, възлиза на на малко над 120 000 лева.

И до ден днешен не е ясно какво се е случило с парите, които Асен Василев е изкарал, докато е бил в частния сектор.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК