БАРОВКА: Бебето на Антония Петрова обикаля света - миската не се спира от почивки

ГАЛЕРИЯ ШОУ

БАРОВКА: Бебето на Антония Петрова обикаля света - миската не се спира от почивки

26371
на 14.08.2019
БАРОВКА: Бебето на Антония Петрова обикаля света - миската не се спира от почивки
Автор:   ПИК

Антония Петрова не може и за секунда да се откъсне от сина си. Малкият Благовест Батинков обикаля цял свят с родителите си, независимо от крехката си възраст. От връх Вихрен до плажовете на Гърция, бебокът неизменно е в компанията на майка си. Тя дори го заведе на тиймбилдинг на фирмата на таткото на мъничето преди няколко седмици.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Събитието съвпадна с шест месеца, откакто бебето се е родило. Антония реши да се похвали колко бързо расте хлапето и колко е подвижно. По думите й той вече почти ходи, макар да няма още и годинка, пише ежедневник. 

"Има цели две зъбчета. Пораснал е точно с 20 см и е наддал с 10 килограма. Пълзи със скоростта на светлината, стои прав сам, балансирайки. Почти ходи, придържайки се за мебелите или за нас от сутрин до вечер", казва щастливата майка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК