Баровка! Юлия Юревич ходи с четирима охранители

ЧАС ПИК

Баровка! Юлия Юревич ходи с четирима охранители

14982
на 01.08.2015
Баровка! Юлия Юревич ходи с четирима охранители
Автор:   ПИК

Юлия Юревич се разхожда с 4 бодигарда из столичните улици, но не по прищявка, заради безопасността си.

Откакто е гадже на сина на адвоката Тодор Батков, Юлия има четирима охранители. Загрижен за сигурността на наследника си, милионерът е взели всички мерки, за да им осигури спокойствие.

Красавицата от Козлодуй приема с пълно спокойствие наложените мерки за сигурност, тъй като отлично разбира, че са необходими. И въпреки че ходи с четирима охранители, никак не се е възгордяла, а е все така спокойна и усмихната, пише „Всеки ден".

Брюнетката е кака на Батков с 4 години и дори с две глави, е по-висока. Въпреки това този факт не я притеснява по никакъв начин.

Освен това, Юревич не е спряла да хвали 21-годишния Тодор за грижите, които полага за нея. Младежът бил и голям романтик и често й поднасял изненади, които я разнежвали. А негови приятели споделят, че е силно влюбен в дългокраката красавица.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите гласуват нови мерки срещу прането на пари (НА ЖИВО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това