Барса слага логото на рапър на екипите за Ел Класико

Световен футбол

Барса слага логото на рапър на екипите за Ел Класико

4907
на 16.10.2022
Барса слага логото на рапър на екипите за Ел Класико
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Барселона ще носи логото на лейбъла на рапъра Дрейк - OVO Sound, на фланелките си вместо на основния спонсор Spotify, когато се изправи срещу Реал Мадрид в неделя.  Логото с изображение на бухал ще стои върху екипите на Барса за Ел Класико, като по този начин клубът ще отбележи, че канадският рапър надхвърля 50 милиарда стриймвания в музикалната платформа Spotify.

препоръчано

Барселона обяви, че този ход е част от усилията на клуба да обедини футбола и музиката.

Четирикратният носител на награда "Грами" Дрейк публикува снимка на лимитираната фланелка в Instagram за своите над 120 милиона последователи. Барса води в класирнето на Ла Лига по голова разлика пред Реал Мадрид. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК