Бат Сали ще си има взимане-даване с Темида

Темида

Бат Сали ще си има взимане-даване с Темида

8512
на 16.08.2016
Бат Сали ще си има взимане-даване с Темида
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След два часа и половина престой в столичното следствие депутатът от ДПС Александър Методиев - Бат Сали излезе обвиняем. На излизане той отказа коментар насъбралите се репортери.

препоръчано

Той беше придружен от адвоката си, след което те се качиха в сив джип и се отдалечиха. В началото на юли главният прокурор Сотир Цацаров поиска парламентът да свали имунитета на Методиев.

Според прокуратурата на 1 май в Костенец Методиев, който шофирал джип не спрял на стоп палка на униформен. Малко по-късно през същия ден той размахал депутатската си карта, заплашил с уволнение полицаи, които спрели за проверка бус, в който се возел циганския футболен отбор на Самоков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК