Башар Рахал чака първо внуче

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Башар Рахал чака първо внуче

13919
на 24.01.2022
Башар Рахал чака първо внуче
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В очакване на първо внуче зрителите ще видят актьора Башар Рахал след по-малко от месец, когато по екраните ще се завърти новият български филм "Завръщане 2". Задълженията си на дядо той ще дели с колегата си Александър Кадиев, който също отглежда тийнейджър в поредицата, дело на режисьора Ники Илиев.

препоръчано

Бременността на дъщерята на Бранко, в чийто образ пред камера влиза реалната наследница на Рахал - Клои, ще е един от основните двигатели на сюжета в "Завръщане 2".

Продължението на най-гледания български филм за 2019 г. стартира с ново предизвикателство за братовчедите Алекс (Илиев) и Бранко (Рахал). След изневярата, в живота им отново се появява бившата съпруга на по-големия от тях. В нейните токчета отново се качва Йоанна Темелкова, като този път тя проявява апетит към плажа на доскорошния си законен партньор. За да го спасят, Алекс и компания се втурват да продуцират филм, а приятелите на Бранко правят и невъзможното, за да му спестят поне до края на снимачния процес шокиращата новина за внучето.

Героят на Рахал няма да е единственият, който ще увеличи семейството си с още един член, като по всичко личи, че до финалните надписи на "Завръщане 2" до родилното ще се разходят и Алекс (Илиев) и Дара (Евелин Костова).

Премеждията на тайфата от Пловдив, в която влизат още Орлин Павлов, Бойко Кръстанов и Диляна Попова, ще се появят за първи път на голям екран точно в града под тепетата. Това ще се случи навръх Свети Валентин, а в следващите дни продуцентите му – Илиев и Рахал, ще го представят още във Варна, Бургас и София. Прожекции на "Завръщане 2" ще има и в Англия, Австрия и Германия, пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК