Вход
София
Времето в София 10 o C

Башмайстора и Маргарита или как Плевнелиев си тръгна със свалени гащи

Башмайстора и Маргарита или как Плевнелиев си тръгна със свалени гащи

на 18.01.2017
6324
17
Башмайстора и Маргарита или как Плевнелиев си тръгна със свалени гащи
18.01.2017
17
6324

Пред герба на България в Гербовата зала на президенството стана ясно едно. Има нещо гнило, но не в Дания, а тук. Защо Росен Плевнелиев е президент и защо Маргарита Попова не е, това така и никой не разбра. Коя е жената и кой мъжът в двойката е тема която се нищи от първия им ден съвместно съжителство на "Дондуков" 2. И тя намери своя окончателен отговор днес, 18 януари - денят на голямото сбогуване.

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Плевнелиев с прощални думи! Ето какво каза президентът (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! Плевнелиев с прощални думи! Ето какво каза президентът (ОБНОВЕНА)

Президентът Росен Плевнелиев се отчете с прощална реч в...

на 18.01.2017

Отчетът на Плевнелиев остави хората с отворена уста. То бива хвалби, бива тупане в гърдите, ама този път държавният глава удари всички в земята със "скромността" си. И когато Маргарита Попова заговори, рязко ни олекна. Нямаше високопарни думи, нямаше "Аз", нямаше дори "Ние". Както винаги, тя стреля право в десетката - в гадната ни политическа класа, която трови и души България толкова години. Едва ли ще чуят нейното предупреждение, но поне Росен Плевенлиев го чу. Нищо, че онзи ден я приши към протестърите с букета. А тя не каза нито една дума срещу него. Дипломат, дама и истински държавник на място.

Росен Плевнелиев, който си скъса ризата за Америка, НАТО и Брюксел за каузата "Всички срещу Русия" си тръгна по същия начин както и дойде - със свалени гащи. Само дето не помаха на прощаване на Колорадо, нали се сещате.

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Маргарита Попова с тежки думи на изпроводяк в президентството (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Маргарита Попова с тежки думи на изпроводяк в президентството (ОБНОВЕНА)
След Плевнелиев на трибуната в Гербовата зала се изправи...
на 18.01.2017
СТРАШЕН СКАНДАЛ В ПИК TV! Беновска нахлу с ябълка при Плевнелиев, охраната я изрита (СНИМКИ) СТРАШЕН СКАНДАЛ В ПИК TV! Беновска нахлу с ябълка при Плевнелиев, охраната я изрита (СНИМКИ)
Страшен скандал избухна на брифинга в президентството....
на 18.01.2017
Напиши коментар »
(17)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Tова герберскo недоразумение, боковски плазмодии Плевнев не е обект на моите коментари. Това човече е срам за Homo sapiens!
3
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
4
Имайте милост към това нещастно дете Румката Радев (Врабчето), той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Нашата партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския прецедент дезертьора Радев. Опороченото детство на болшевишкото врабче, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в щатите, където се е клел за вярност на Обама.
5
Написано в панегиричен стил.Липсва само командата-"за вицето,гащи-долу!"
6
не разбрах зетят на вицето от какво се издьржа като е безработен по рождение
7
Ало, № 3! Смени плочата - всяко твое участие е с едно и също писание копи -пейс. Толкова много неща се случиха за 3 месеца, а ти - все едно и също!!!!!!!!
8
Главнокомандващият Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се – държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...
9
Заменили сте ГЕЙ и ПЛАЗМОДИЙ (Плевнелиев) за истински мъж (РАдев)
10
Мнооого яко заглавие!
11
Гледах живото предаване на прес-конференцията - онази семпла женичка стоеше просто нелепо в гербовата зала, между впрочем позицията вицепрезидент е напълно излишна и рано или късно тази позиция ще бъде елиминирана от бълг. конституция. Истинският президент на България беше Плевнелиев, това беше моят президент, за жалост не мога да кажа същото в бъдеще време.
12
Плевналиев вече да го забравим - той беше никой и такъв ще си остане. Това което трябва да се помни обаче и нито за момент да не се забравя е кой ни го докара на главата. Борисов трябва да си понесе отговорността, такъв неудачен избор не може да остане без санкция!
13
плевня бе колеблив през мандата ,но и много едностранчив .радев изглежда е в другата крайност. попова спа 4 години и сега се събуди.
14
плевня бе колеблив през мандата ,но и много едностранчив .радев изглежда е в другата крайност. попова спа 4 години и сега се събуди.
15
Гащите са му свалени ама и вашите ги свали и ви го набутат до сливиците
16
Плювню се държа също като своя гуру - Банкянския орангутан
17
wh0cd438234 best site to buy viagra online propranolol
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21634
архив

- Кажете ми какви видове психологическо насилие знаете?
- Навън е лято, птичките пеят, слънцето пече. Всичко е окея.
- И къде тук е насилието?
- На работа съм...

няма нови новини
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
сега
2764
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите засекретиха заседанието, гледат годишните доклади на службите
x
САМО В ПИК: Алена с топ хороскоп за 19 септември - Овните и Девите пълнят джобовете, Везните да внимават
x