Бащата и Косьо Мирчев също напускат Локо (Пд)

Футбол

Бащата и Косьо Мирчев също напускат Локо (Пд)

11355
на 27.05.2024
Бащата и Косьо Мирчев също напускат Локо (Пд)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Христо Колев-Бащата и Константин Мирчев, които водиха Локомотив (Пловдив) в мача с ЦСКА - София, днес официално ще разтрогнат договорите си с клуба.

препоръчано

Вчера в часовете преди двубоя с червените същото стори досегашният старши-треньор Александър Томаш. За Мирчев и наставника на вратарите Тодор Кючуков беше сигурно, че ще си тръгнат заедно с 45-годишния специалист, тъй като вече дълго време са част от неговия щаб.

Интересно е обаче, че си тръгва и Бащата, присъединил се към екипа на Томаш на "Лаута". Специалистът и Колев са много доволни от съвместната си работа и почти сигурно опитният помощник ще акостира с бившия защитник на ЦСКА в следващия му клуб.

свързани новини

Фаворит за нов треньор на Локомотив (Пловдив) пък е Христо Златински, който до момента водеше дублиращия отбор на черно-белите, писа "Тема Спорт".

Младият тим на "смърфовете" заема 12-а позиция в Югоизточната Трета лига. Вариант беше и Александър Тунчев, но според запознати той е отклонил предложението да се завърне на "Лаута", тъй като чака развитие с друг роден клуб. Опция от последните часове е и Любослав Пенев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК