Бащата на Галена не искал да става фолк певица

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бащата на Галена не искал да става фолк певица

49520
на 10.07.2024
Бащата на Галена не искал да става фолк певица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес Галена е една от най-успешните певици в попфолка и несъмнено близките ѝ се радват на успеха, но в началото на кариерата ѝ никой не е бил съгласен за желанията ѝ да влезе в този жанр.

препоръчано

В последното телевизионно интервю с Галена се включи любимата ѝ учителка от средното училище:

"Радвах се, че ни среща съдбата, защото тя беше страхотно момиче с любов към българския фолклор, сподели учителката в "Преди обед". - Галена беше много успешно дете".

свързани новини

Галена решила да се впусне в дебрите на попфолка още в зората му у нас, когато била ученичка в гимназията. И явно е надушвала, че може да има голям успех и така народната музика отстъпва пред попфолка, пише "Woman.bg".

Учителката на певицата е искрена, че не е харесала това решение, бащата на Галена също, но в крайна сметка я подкрепили. Към днешна дата те се радват на зашеметяващия ѝ успех.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК