Бащата на Галена не искал да става фолк певица

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Бащата на Галена не искал да става фолк певица

47017
на 10.07.2024
Бащата на Галена не искал да става фолк певица
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес Галена е една от най-успешните певици в попфолка и несъмнено близките ѝ се радват на успеха, но в началото на кариерата ѝ никой не е бил съгласен за желанията ѝ да влезе в този жанр.

препоръчано

В последното телевизионно интервю с Галена се включи любимата ѝ учителка от средното училище:

"Радвах се, че ни среща съдбата, защото тя беше страхотно момиче с любов към българския фолклор, сподели учителката в "Преди обед". - Галена беше много успешно дете".

свързани новини

Галена решила да се впусне в дебрите на попфолка още в зората му у нас, когато била ученичка в гимназията. И явно е надушвала, че може да има голям успех и така народната музика отстъпва пред попфолка, пише "Woman.bg".

Учителката на певицата е искрена, че не е харесала това решение, бащата на Галена също, но в крайна сметка я подкрепили. Към днешна дата те се радват на зашеметяващия ѝ успех.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК