Бащата на гимнастичката Цвети Стоянова: Не питам защо скочи!

Животът днес

Бащата на гимнастичката Цвети Стоянова: Не питам защо скочи!

70722
на 23.06.2016
Бащата на гимнастичката Цвети Стоянова: Не питам защо скочи!
Автор:   ПИК

Моля се скоро да се прибере, всички сме оптимисти, сподели Йордан Стоянов

"Не разпитвам Цвети какво я е накарало да скочи. Лекарите също не задават въпроси от съображения. Трябва да съхранят психиката й, защото само така ще се възстанови по-бързо и физически." Това заяви бащата на гимнастичката Цветелина Стоянова, която на 14 юни скочи посред бял ден от 6-ия етаж на бл. 319 в столичния кв. "Надежда".

препоръчано

Родителят на момичето, който е добре познат на родния спорт като един от най-добрите български треньори по бокс - Йордан Стоянов-Старото, припомня столичен всекидневник.

"Мога да кажа, че на този етап прогнозите са повече от добри. Операциите са преминали успешно и лекарите с половин уста казват, че са оптимисти тя да се възстанови и отново да бъде нормален човек. Нека й дадем малко време... Искам да отправя молба чрез вас към останалите медии - нека, живот и здраве, когато тя излезе от болницата, да не я притесняваме с въпроси "Защо". Това ще влоши нещата. За момента аз също предпочитам да не давам никакви изявления, защото съм разстроен... Нека се опитаме да помълчим и да се помолим за живота и здравето на дъщеря ми. Смятам, че това е напълно достатъчно", сподели таткото Йордан.

Междувременно от "Пирогов" съобщиха, че във вторник Цветелина е претърпяла успешна операция на гръбначния стълб.

"Трябва да мине време, защото сега не можем да даваме прогнози за това дали тя ще проходи. Това е съчетана травма, изисква се време да се стабилизира момичето. Присъствах на операцията, която мина много добре, без усложнения", коментира неврохирургът проф. Стефан Габровски.

"Тя се стабилизира постепенно. Има гръдна и коремна травма. Медикаментозно я успокояваме, за да може да се поддържа добра вентилация на белия дроб. Още не е контактна заради медикаментите", каза още той, като уточни, че не се знае още дали ще се наложат още операции.

Операцията на момичето е продължила над 4 часа, като е било извършена от сина на проф. Габровски - шефа на клиниката по неврология на "Пирогов" професор Николай Габровски.

Сподели:
Бомба x
Угасете скандала с тези помиряващи секс пози Угасете скандала с тези помиряващи секс пози
ПИК TV x
ПИК TV: Подкупни митничари от Лесово с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО) ПИК TV: Подкупни митничари от "Лесово" с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това