Бебе оцеля в утробата на майка си, която паднала от 14-и етаж

Европа

Бебе оцеля в утробата на майка си, която паднала от 14-и етаж

6816
преди 4 часа
Бебе оцеля в утробата на майка си, която паднала от 14-и етаж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бебе във Великобритания оцеля по чудо в утробата на майка си, след като жената паднала от 14-я етаж на сграда, пише „Дейли мейл“. Трагедията е станала в град Лийдс, в района на Бурмантофтс. Тя е била в последните месеци на бременността. Високата сграда, в която е живяла британката, е част от социални жилища за хора с ниски доходи. Пристигналите на място медици не успели да помогнат на жената, но спасили детето.

препоръчано

Новороденото е хоспитализирано по спешност. То е в реанимация, лекарите правят всичко възможно да спасят живота му. Полицията каза, че предварителното разследване не е установило евентуални заподозрени.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Делян Пеевски: Гласувах за една по-добра България с ново начало за всички! (СНИМКИ/ВИДЕО) Делян Пеевски: Гласувах за една по-добра България с ново начало за всички! (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК