Бебе сред новите случаи на заразени във Врачанско

Региони

Бебе сред новите случаи на заразени във Врачанско

6201
на 04.05.2021
Бебе сред новите случаи на заразени във Врачанско
Автор:   ПИК

От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности новите случаи на котонавирус във Врачанско.

препоръчано

През изминалото денонощие са установени още 12 заразени, сред които има и бебе от Михайлово.

Инфектирани са 68-годишна жена от Добролево, 38-годишен мъж от Търнава, 28-годишна жена от Бутан, 39-годишна жена от Мездра, 69-годишна жена от Крушовица, 44-годишен мъж от село Софрониево, 31-годишна жена от село Михайлово, 47-годишен мъж от Рогозен, които са диагностирани за домашно лечение.

Приети в лечебни заведения са и 72-годишна жена от Софрониево, 74-годишен мъж от Долна Кремена и 79-годишен мъж от Мездра. 

За всички потвърдени случаи са започнати и продължават епидемиологичните проучвания за установяване и предприемане на мерки спрямо положителните и контактните лица, като в рамките на деня са изготвени общо 12 нови предписания за карантина на такива лица.

Към момента активните случаи на коронавирус в областта са 3390, от тях 3292 са на домашно лечение, а 98 са хоспитализирани.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това