Бедствено положение в Лясковец и село Драгижево след бурята през изминалата нощ

Региони

Бедствено положение в Лясковец и село Драгижево след бурята през изминалата нощ

20626
на 13.06.2024
Бедствено положение в Лясковец и село Драгижево след бурята през изминалата нощ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на община Лясковец Васил Христов обяви бедствено положение за града и село Драгижево след бурята снощи, която нанесе значителни материални щети в цялата Великотърновска област.

препоръчано

Нанесените щети от градушката и бурята снощи са по-големи и общината не може да се справи със собствени сили. Има изтръгнати дограми, много съборени дървета и щети по уличната инфраструктура, заяви за БНР кметът на община Лясковец Васил Христов, който обяви бедствено положение:

"След силната градушка и валеж има покриви начупени, изолации. В момента имаме комисии, които обикалят двете населени места, обикалят да описват щетите. Бедстващи нямаме, просто щетите са големи. Градушката е била по-голяма от орех“.

Към момента няма села без ток. Учебните и детските заведения в Лясковец работят.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК