БЕДСТВИЕ: Проливни дъждове в Пакистан взеха 16 жертви

Азия

БЕДСТВИЕ: Проливни дъждове в Пакистан взеха 16 жертви

3961
на 13.09.2021
БЕДСТВИЕ: Проливни дъждове в Пакистан взеха 16 жертви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 16 души бяха убити след като проливни дъждове заляха части от северозападен Пакистан.

препоръчано

По-голямата част от загиналите са в отдалечения район Торгар в северозападната провинция Хайбер Пахтунхва, където покривите на три къщи се срутиха след удар от мълния, съобщава БГНЕС.

Най-малко 13 души, включително жена и дете, бяха смазани до смърт под отломките, каза Ашхар Захур, помощник-комисар на региона пред репортери.

Спасителите досега са успели да извадят 12 тела от развалините.

Пороите предизвикаха свлачища в района, което доведе до затваряне на пътища. В град Абъттабад, покривът на къща се срина под напора на вятъра, погребвайки седемчленно семейство.

Три тела са извадени, а двама са спасени под развалините.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК