Бежанците от Украйна от днес ще получават документ още на границата

Животът днес

Бежанците от Украйна от днес ще получават документ още на границата

4332
на 14.03.2022
Бежанците от Украйна от днес ще получават документ още на границата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От днес украинските бежанци, които влизат в България, ще получават документи още на границата. Това е част от плана на правителството за съдействие на всички, бягащи от войната.

препоръчано

Държавната система за посрещане на бежанците ще заработи още на приемателните гранични пунктове, където всеки, поискал временна закрила от България, ще получава статут. И то без да се налага да чака на дългите опашки пред центровете за бежанци в София или други градове в страната, уточнява Нова телевизия.

Правителството, както и редица институции, работодатели и представители на неправителствения сектор се ангажират с това да намерят подслон, храна, работа и грижа за децата на всеки, избягал от войната, и потърсил закрила у нас.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК