Бежанци от Украйна отново заляха Румъния

Балкани

Бежанци от Украйна отново заляха Румъния

10048
на 16.05.2022
Бежанци от Украйна отново заляха Румъния
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Броят на украинските граждани, които влизат в Румъния, се е увеличил с 21%, показват данните на граничната полиция, съобщи Аджерпрес.

препоръчано

Така на 14 май 2022 г. 87 060 души са влезли в Румъния през граничните пунктове, сред които 8784 украински граждани, което е с 21,3% повече в сравнение с предишния ден.

На границата с Украйна 4771 украински граждани са влезли в Румъния, увеличение с 26,5%, а 1145 украински граждани са влезли в Румъния на границата с Молдова, което е със 7,6 процента повече.

От началото на кризата до 14 май, точно 936 376 украински граждани са влезли в Румъния. Също така от 10 февруари 970 905 украинци са влезли в Румъния, предава БТА.

В съобщението се посочва, че на сухопътната граница са предприети мерки за увеличаване на проверките и наблюдението.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК