Вход
София
Времето в София 8 o C

Безделниците от къмпингите "Орлов мост", "Ректората" и "МС" се хванаха за гушите. Гошо Тъпото срещу Хаджигенов и "майките" на Мая

Безделниците от къмпингите "Орлов мост", "Ректората" и "МС" се хванаха за гушите. Гошо Тъпото срещу Хаджигенов и "майките" на Мая

на 03.08.2020
491480
0
Безделниците от къмпингите "Орлов мост", "Ректората" и "МС" се хванаха за гушите. Гошо Тъпото срещу Хаджигенов и "майките" на Мая
Автор: ПИК
03.08.2020
0
491480

Стотина безделници, очевидно високо платени, разиграват София от няколко дни и приклещват двумилионния град в жестоки задръствания.

За целта са се парцелирали на къмпинги – къмпинг „Орлов мост“, къмпинг „Ректората“, къмпинг „Министерски съвет“.

Помежду си къмпингите са в открита вражда – псуват се, заканват се един другиго, всеки се изживява като истинския, автентичния революциониер, който трябва да управлява след „победата“.

Летуващи на „Орлов мост“ са убитаците на Гошо Тъпото от „Боец“. Той е нещо като комендант. Тук са и терористите от метрото Минчо Спасов и Светослав Трайков, списващ заедно с Бабикян „Информиран.нет“.

Гошо Тъпото е бивш активист на ГЕРБ от Видин, обожател на Бойко Борисов, изхвърлен от партията заради кражба на членски внос. Има няколко обвинения от прокуратурата, включително за побой на журналист от Канал 3. По това дело адвокат му е Хаджигенов от тъй нареченото „Отровно (смрадливо) трио“.

Хаджигенов е комендант на другия къмпинг на ларгото пред Министерски съвет.

Междувременно обаче Тъпото и Хаджигенов са се изпокарали, което си личи от горестни признания на Тъпото пред медии.

"Отровното трио" пусна нашите тонколони върху тези на Боец и ги заглушили. 

Искахме да се консолидираме, потвърдиха ни, че ще сме заедно, но те дойдоха и пуснаха големите колони върху нашите.

Разпилява се енергията, получиха се блокади с по 15-20 човека, удържаме, но трябва да сменим тактиката.

Хаджигенов беше мой адвокат, защитник по едно от делата, но той ми блокира профилите във Фейсбук и не ми отговаря", разкрива лидерът на "Боец" пред Иво Дошев.

Ники ми се обади и предложи, че ще поеме дело "про боно". Приехме тази помощ, и аз, и съпругата ми се доверихме. Делото започна, влезе и в съдебна зала, Ники не се яви...Обади ми се в деня на делото и каза, че си има работа…“

Скандал тече не само по оста Орлов мост – Министерски съвет. Тaка наречените „майки“ на Мая Манолова, окупирали Ректората, са в непримирима вражда с летуващите на къмпинг „Орлов мост“. Според полицията в нощта, когато майките са блокирали кръстовището, са им налетели не други, а техни колеги – съпротестиращи от Орлов мост.

Панаирът е пълен, всеки драпа напред, а още не са взели властта. Какво ли ще се случи после, ехидно подмятат анализатори.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 16996
архив

Боксов мач. Единият боксьор здраво млати другия. Вторият, целият в кръв и синини, накрая пада и преди да изпадне в нокаут, прошепва:

- Добре ми разправяше мама да стана шахматист… 

x
САМО В ПИК TV: Експертът по право Борислав Цеков с горещи разкрития за съдебната тесла за Корнелия Нинова и сблъсъка "Байдън - Тръмп" в САЩ (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Учени с шокиращо откритие: Стресът е заразен
x