БЕЗОБРАЗИЕ: Три палатки, една шатра и пет души блокират Варна (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БЕЗОБРАЗИЕ: Три палатки, една шатра и пет души блокират Варна (СНИМКИ)

49597
на 12.08.2020
БЕЗОБРАЗИЕ: Три палатки, една шатра и пет души блокират Варна (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Читател на ПИК изпрати сигнал за продължаващата наглост с незаконни блокади, този път във Варна. Снимките са от днес и на тях се вижда, че 5-6 души, разположили три палатки и една шатра, блокират движението на основно кръстовище и 3 булеварда.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Ето това е причината в момента живущи, туристи и гости на града да не могат да се придвижват с автомобили из центъра и всякакви бизнеси като куриери, доставчици на храна, и други зависещи от логистика и транспорт, да не могат да изпълнят ангажиментите си. Всичко това е заради 5-6 човека, както сами можете да се убедите. И това се случва на фона на факта, че хората, чиято оставка се иска, дадоха над 100 милиона за 4 булеварда, основен ремонт на стотици километри улици и тротоари, както и на цялата централна пешеходна зона. Аз това го окачествявам като пълно безобразие, терор и абсурд. Вие как - не знам", пише възмутеният човек до ПИК. 

Както медията ни съобщава, не по-различна е обстановката и в София. Кръстовището на Ректората е блокирано от 4-ма души, на Орлов мост при незаконната блокада има не повече от 15 човека, които от сутрин до вечер се наливат с алкохол. 

Положението пред Министерски съвет, където е лагера на Мая Манолова и "майките" й на повикване е още по-плачевна, там в най-оживеното време за протести, когато са новините на телевизиите вече могат да се видят не повече от 100 човека, а през деня до 3-ма, които пазят палатките си. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК