БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ: Местан си иска обратно шофьорската книжка

Темида

БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ: Местан си иска обратно шофьорската книжка

35030
на 22.04.2019
БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ: Местан си иска обратно шофьорската книжка
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Лютви Местан си иска обратно отнетата шофьорска книжка. Той е обжалвал наложените му от Окръжната прокуратура в Кърджали санкции, между които е и отнемането на свидетелството за правоуправление на автомобил.

препоръчано

Освен това, Местан обжалва и гаранцията от 10 000 лева, с която е пуснат на свобода след катастрофата, при която причини по непредпазливост, пише "Монитор".

Лидерът на ДОСТ първо беше задържан за 24 часа след инцидента, при който загина 6-месечно бебе, а майка му и братчето пострадаха и все още се лекуват в болница. След това прокуратурата му наложи гаранция от 10 000 лева. Тя първо беше отменена, докато се установи финансовото състояние на лидера на ДОСТ и после пак беше върната. Местан има и забрана да напуска страната.

Според обвинението, лидерът на ДОСТ е нарушил две разпоредби на Закона за движение по пътищата. Първата е, че при завой за влизане в път с двупосочно движение шофьорът трябва да навлезе по възможно най-краткия път в дясната лента.

Втората е, че шофьорът, приближаващ се към кръстовище, трябва да се движи с такава скорост, че при необходимост да може да спре и да пропусне участниците в движението, които имат предимство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК