Безплатни билети и почерпка за разочаровани от Меси

Световен футбол

Безплатни билети и почерпка за разочаровани от Меси

13932
на 27.05.2024
Безплатни билети и почерпка за разочаровани от Меси
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Феновете на Ванкувър Уайткепс получиха безплатни билети и отстъпки за храна заради това, че не успяха да видят на живо Лионел Меси в мача от Мейджър Лийг Сокър срещу Интер Маями, съобщи CTVnews.

препоръчано

Феновете бяха недоволни от отсъствието на футболиста на терена. Оказа се, че Меси пропуска мача заради дадената му почивка. Не участваха и Луис Суарес, и Серхио Бускетс.

Старши-треньорът на Интер Маями Херардо Мартино се извини, но обърна внимание на факта, че треньорите трябва да вземат трудни решения. "Винаги трябва да пазим здравето на играчите", каза той.

Меси е осемкратен носител на Златната топка. Той играе за Интер от 2023 г. Като член на Барселона той стана шампион на Испания десет пъти и спечели Шампионската лига четири пъти. С националния отбор на Аржентина нападателят стана световен шампион, напомня "Труд".

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК