Вход
София
Времето в София 11 o C

Безплатни детски занимални в над 200 фирми

Безплатни детски занимални в над 200 фирми

на 26.09.2020
13231
0
Безплатни детски занимални в над 200 фирми
Автор: ПИК
26.09.2020
0
13231

Изграждане на детски кътове на работното място предвижда нов проект на социалното министерство. От безплатната услуга ще могат да се възползват родители от над 200 фирми у нас.

Безплатна лятна занималня за децата в Радомир

Безплатна лятна занималня за децата в Радомир

Безплатна лятна занималня за децата на Радомир организира...

на 22.06.2020

Фирмите могат да кандидатстват за изграждането на детски кът от 30-ти септември до средата на декември. Очаква се услугата да стартира в началото на следващата година.

Всеки работодател може да кандидатства за финансиране от 50 до 150 000 лева в зависимост от броя на децата, които ще посещават занималнята. Целта обаче не е тя да замеси изцяло детската градина, а да предоставя почасова грижа, предава Нова телевизия.

Един от кандидатите да си направи детски кът в офиса е една от строителните фирми у нас. Избрано е и помещение, което да бъде оборудвано с всичко необходимо за най-малките. С отпуснатите пари от програмата ще бъде направен ремонт на мястото.

Друга част от средствата ще отидат за заплатата на персонала, който ще поеме грижата за децата.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

На габровско семейство дошли гости. Ала се позастояли по дълго, та по едно време домакинята подсетила мъжа си: - Хайде мъжо, да си лягаме, че хората може да искат да си ходят!......

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x