БЕЗПОЩАДЕН АНАЛИЗ В ПИК: Време е за нов персонален състав във всички сгради от Триъгълника на властта

Акценти

БЕЗПОЩАДЕН АНАЛИЗ В ПИК: Време е за нов персонален състав във всички сгради от Триъгълника на властта

251215
на 13.08.2024
БЕЗПОЩАДЕН АНАЛИЗ В ПИК: Време е за нов персонален състав във всички сгради от Триъгълника на властта
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В родната псевдополитическа джунгла вървят усилени пазарлъци и наместване на обръчите и порциите и нагласяне на изборните фокусници за предстоящите ала-бала избори от сериала “Дързост и красота”. Този остър коментар направи специално за ПИК бизнесменът Ивайло Дражев, коментирайки ситуацията у нас на политическия терен и предстоящите, седми поред, предсрочни избори.

препоръчано

“Т.нар. политически партии които са се превърнали в комерсиални секти по Търговския закон и започва поредното наддаване кой да си купи място в листите за следващото Народно събрание“, предупреждава той.

“Търси се дата след 20 октомври, на която част от досегашните патерици, да имат валидни актуални състояния и вписани ръководства в съда и в регистъра на политическите партии. Активността и резултатите в края на октомври ще са изненада дори за Галя от посолството, която чинно изкомандва кученцетата и Кучкаря от “Дондуков“ 2, заедно с Банкя и кокорчовците, да се готвят за нова “сглобка” през ноември“, посочи още нашият събеседник.

“Не така мислят обаче 2/3 от българите с право на глас, които гледат на изток към родното море в момента, а мислещите и по на изток от Черно море. Време е за тотална преоценка на геополитическата ориентация и предоговаряне на присъединителния договор на България в ЕС. От сключването му до настоящия момент страната ни е загубила 15% от населението си, 30% от енергийните и индустриалните ни мощности за сметка на конкуренцията ни. Затворихме 1000 училища и читалища, закриха здравеопазването в цели региони“, направи той тежка равносметка.

”Време е ЦИК и Министерския съвет да актуализират избирателните списъци, тъй като 200 пъти досега сме алармирали, че в тях фигурират 1 милион мъртви души. Всяка бюлетина следва да е с бар код и стикер с чип за всеки гласоподавател, за да се избегне традиционната фалшификация при броенето от купените цели секции, които поставят в един куп различни бюлетини“, отсече Дражев.

Той призова и за тотална смяна в изпълнителната власт, шефове на агенции, комитети, комисии и най-вече тотална смяна в съдебната власт, шефове на съдилища, съвети, институти, ако искаме държавната администрация в близките 10 години да не е копие на олимпийския ни отбор, който е сбор от икономически имигранти под български флаг.

“Моя страна България “ като нов повей ще използва тази кампания за да защити най-дефицитния национален идеал, а именно “Съединението прави силата”! Време е за нов персонален състав във всички сгради от Триъгълника на властта, призова Ивайло Дражев.

“За тези които са забравили или не знаят и не са чели за битката при Курската дъга между юли и август 1943 година, резултатът от днешния терор на НАТО и главния сатрап на украинския народ и бивш телевизионен клоун Зеленски, ще е идентичен с присъединяването по косовски стандарт на Харков, Суми, Днепропетровск, Одеса и Николаев към РФ. Затова и на повика на тези съвременни военнопрестъпници от Киев, неволята ще се отзове в следващите няколко седмици, за да приключи поредната кървава евроатлантическа авантюра“, коментира той и външната тема номер едно от последните дни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК