Вход
София
Времето в София 5 o C

БЕЗПОЩАДНО МНЕНИЕ! Георги Марков с ласкави думи за Иван Гешев: Очертава се логичен финал - именно той да е следващият главен прокурор

БЕЗПОЩАДНО МНЕНИЕ! Георги Марков с ласкави думи за Иван Гешев: Очертава се логичен финал - именно той да е следващият главен прокурор

на 06.08.2019
90041
32
БЕЗПОЩАДНО МНЕНИЕ! Георги Марков с ласкави думи за Иван Гешев: Очертава се логичен финал - именно той да е следващият главен прокурор
Автор: ПИК
06.08.2019
32
90041

За пръв път имаме шанс главният прокурор да е човек от гилдията, каза депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. 

"Не познавам номинирания, той е от по-ново поколение юристи. Но за пръв път в годините на прехода за поста е издигнат прокурор. С Иван Татарчев, лека му пръст, бяхме приятели - беше адвокат, Борис Велчев и Никола Филчев бяха научни работници, Цацаров беше съдия. Сега най-после е издигнат човек от гилдията. Лошо впечатление прави политическата истерия срещу г-н Гешев - не е работа на политическите партии да се бъркат в това кой да бъде главният прокурор. Това е изключителен приоритет на Висшия съдебен съвет и на президента. Очертава се логичен финал - именно г-н Гешев да е следващият главен прокурор", направи своята прогноза Марков пред "Марица".

"Най-яркото събитие за годината, разбира се, са европейските избори, които приключиха с осма поредна парламентарна победа на ГЕРБ над БСП. Така резултатът в момента е 8:0 за ГЕРБ. Това се дължи впрочем и на много грубите грешки, които социалистите допуснаха в кампанията и преди това. Последната изборна загуба на БСП се дължи на неумението им да разчитат посланията от хората, на липсата на идеи и на качествени хора. А поредната знакова победа на Борисов ще доведе до пълен мандат на правителството", анализира политическата обстановка у нас по оста ГЕРБ-БСП той.

По думите му, в ГЕРБ е започнал оздравителен процес, на самия Борисов в момента му се налагало да управлява в условията на парламентарна агония. "Предишното Народно събрание беше истинска парламентарна лудница, защото на Борисов се наложи да управлява с коалиция от 5 партии в Реформаторския блок, които се изпокараха помежду си", припомни още бившият конституционен съдия.

"Нинова тръгна добре като лидер на БСП, изигра си картите и спечели президентските избори, използвайки грешките на ГЕРБ. И след това имаше няколко много силни нейни хода - като категоричното противопоставяне на Истанбулската конвенция, както и на Пакта за миграция. Оттам насетне потънаха в комедия от грешки, въобразиха си, че в страната има революционна ситуация, каквато нямаше", заяви Марков по адрес на Корнелия Нинова.

И продължи: "Вкараха се в много тежка вътрешнопартийна ситуация покрай конфликта със Сергей Станишев при съставянето на евролистите. Като партиен лидер Станишев проповядва неолибералната политика на ПЕС, докато Нинова държеше за по-национална политика по модела на Вишеградската четворка. Конфликтите се задълбочиха и днес има две БСП-та - на Нинова и на Станишев", изтъкна той.

"Големият проблем на Западна Европа е ислямизацията, миграцията на ножа в момента господства във Франция, Холандия, Германия и това ще продължава. България трябва да върви по пътя на Вишеградската четворка, които държат на християнските традиции срещу квотите на мигранти", завърши Георги Марков.

Сподели:
Напиши коментар »
(32)
1
Браво на Марков. Гешев трябва да погне метежниците от БСП и ДБ.
2
хахахаха безпощадно мнение хахаха като на каролев и харизанов ма една идея по-безпощадно ? хахаха ЖАЛКИ СТЕ и остава непонятно защо се напъвате след като си го знаете ???
3
Този е от"прекрасните” личности и слуги на статуквото, който е подобаващо обслужен !!!
4
Доле ГЕРП
5
Логичен финал, щом Гешев е предложен ЕДИНОДУШНО(?) от своите ПОДЧИНЕНИ(?) и одобрен от своя НАЧАЛНИК, който пък е избран от – знаете КОЙ... Не за дебили, съвсем за идиоти ни имат вече.
6
поради маргиналния “ протест “ в Крушаре шофьорите на маршрутки между Сливен - Ямбол и Ямбол Сливен и околните села са принудени да харчат повече бензин или нафта и вдигат цените на билета . Ето това постигнаха БСП - ту с маргиналните си прояви и егоистични фасони !
7
ЗЕТЯ НА ТИКВАТА ВНАСЯ ХИЛЯДИ ТОНОВЕ СВИНСКО МЕСО ОТ САЩ ПРЕЗ ПРИСТАНИЩЕТО НА ГЕЛОСАНИЯ АМУДЖА...ХА ХА ХА
8
АГЕНТ "НИКОЛАЙ" НЕ Е НАШИЯТ КРИТЕРИЙ!!!!!
9
Ти не си нормален. Ти си джендър
10
НИКОГА ВЕЧЕ БСП(ДС) И ДСБ ! ! !
11
осуетиха провеждането на лустрацията и сега ни се разхождат по главите и ни продават съвети и мнения, които никой не им е искал.
12
Доле Гешефтаро! Доле Герп!
13
Вече се бях притеснил защо се бави подкрепата от агент Николай. "Дримтим" от защитници на Гешев. Това още повече убеждава нормалните хора да са против него.
14
Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих първия месец от 27936 евро за работа по 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне от 7645 до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко лесно беше, щом го опитах. пусни................>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
15
a пирамидата елана нет
16
И този меркантилен и корумпиран плужек е бил конституционен съдия!!! Колко мъка има по нашата земя....
17
До къде я докарахме - 30 години след "комунизъмът" пак агенти ни казват кое е добро и кое не. Гешев ще е добър за мафията, а тя в България е създадена и управлявана от ДС.
18
Фирмите на маршрутен превоз харчат повече горива , защото са принудени да обикалят 30 километра за да стигнат до определеното населено място ,заради незаконните протести в Крушаре , които застрашават фирмите от фалити и и повече разходи за превоз на хора и товари . ПРОТЕСТ ЗАРАДИ НЕЗАКОННИ ТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !
19
На тоя не му ли се изтърка езика да лиже гз на дебелите?
20
Бойко Борисов и компания е крайно време да разберат, че с всяко едно появяване на гнусния доносник на ДС, агент Николай, губи поне по 4 - 5% от избиратели ти! Толкова е противен, толкова е омразен и толкова е презиран от целия български народ! Ама, не се усеща, а може и да е усеща, ама е добре заплатен за срама! Който където срещне по улиците агент Николай, да го заплюе! Да го заплюе в мазната и отвратителна муцуна!
21
Абе, обърнахте ли внимание колко много си приличат двете мутри на снимката?! Като две капки вода са!
22
Корумпиран, алчен, готов на всичко за облаги! До като такива са депутати и фабрикуват удобни за тях закони българите и България загиват
23
По кочината ще ги познаете!
24
.............МАРКУФ ПУДКАТА ТИ Е ГУМЕНА ГАЛОШКА ......ТОЯ БАНКЯНЗКИ КЛИТУР ТА ФЗИРФЯВА !.......ОРГАЗМА УДРА МОЗАКОТИ !......ША ФАНЕШ ТУБОРГ НА МОЗАКО !......
25
ЕДИНИЯ ДОНОСНИК НА ДС, ДРУГИЯ МИЛИЦИОНЕР, ЕДИН ЛОГИЧЕН ФИНАЛ НА ПРЕХОДА ОТ КОМУНИЗЪМ КЪМ СОЦИАЛИЗЪМ
26
Жорка, как живееш не човек, целият изпълнен с подмазвачество, слагачество, унижения да целуваш ос//ания такова на Вожда, да му лапаш непрекъснато макарона? Кога дишаш бе човек и как се храниш? Толкива сте станали омразни и ненавиждани, че замине ли си вашето Божество, не знам какво ще стане с теб и останалите АналЛЛузатори които се изявяват тук!
27
Агента на ДС, разсипал толкова човешки съдби, застава зад един изперкал за власт гол охлюв, който за власт и пари е готов да арестува майка си и баща си! Имаше гнусняри в предишните правителства но толкова като в това никога не е имало!!! Агенти, корумпирани до мозъка на костите, алчни, безкрупулни, нагли, безочливи, без капка достойнство и чест. Класацията води Тумбака - доцент по държане на маркуча, така съсипал България, както и през Търско не е било.
28
„От данните по преписката се установява, че Иван Гешев се познава от дълги години с Марио Кръковски и двамата са в приятелски отношения“, твърдят от прокуратурата."Връзката между жената, с която Гешев живее и съдружника на Ваклин, а чрез него и със самият Ваклин е скандална, защото именно Гешев е главно действащо лице при ареста на Иванчева и Петрова. А Ваклин не е само свидетел, а е и пряко заинтересована страна, тъй като той твърди, че са засегнати негови бизнес интереси и строителни намерения.", пишат в своя публикация ГД "БОЕЦ", които внесоха сигнал до ИВСС по случая с искане за отстраняването на Гешев. Сигнали бе внесен и до ВКП и Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.
29
Скоро очаквайте......
30
Агент Николай- доброволен доносник на ДС прави мечешка услуга на ГЕРБ. Няма ли кой да му каже да не се появява. Не му ли стига, че получава пенсия като конституционен съдия- към 5000лв и още толкова като депутат, без да е свършил работа за пет пари. Всяко появяване на аг. Николай смъква рейтинга на ГЕРб с 6-7%
31
отговор на коментар
Гръмнеш,глупако ,номер 11 ?!?!
32
отговор на коментар
Ти от психиатрията ли си изпуснат ?!?! Марш обратно !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 26816
архив

Един луд легнал да спи, но една муха постоянно - бзз, бзз, бзз , не го оставяла да спи. Лудият се ядосал, станал и започнал да я гони... Хванал той мухата и започна.. - Нааании, нааании, наани. - Приспал мухата и започнал... - Бзз...бзз...бзз. - А ся спи да те видя!

няма нови новини
Днес: 268
hot
най-четени новини в момента
сега
2428
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Росен Желязков: Ще предложи промени в Закона за автомобилните превози
x
Коледните партита крият опасности за мъжете
x